Tävla om Diggiloo-biljetter!

Oj vilken tid det tog att få igång bloggen?!

Verkar som om det var en rejäl smäll på dataservern denna gången. Och den håller tydligen hus nånstans i Västergötland. Tsss, skylla på oss Västgötar?!

Jag har nu officiellt blivit med Facebook, jajamänsan! Nu är den igång och den kommer att jobba i lycklig symbios med den här bloggen. Den första officiella sidan som gjordes på Facebook för några dagar sedan hade såna underliga fel att inte ens Facebook själva förstod vad som var galet. Så det var bara att gå efter regeln: gör om och gör rätt!

Men NU är den igång!  För att fira detta så är det dax för… tävling!!!

Tävlingen har såklart Facebookanknytning!

Jag skulle nämligen vilja ha minst 1000 ”gillar”-markeringar innan 23:59 på söndag den 27 mars! Och där spelar ni där ute en viktig roll! Jag vill att ni hjälper till och sprider detta så vitt och brett ni någonsin kan via er egen Facebook så att vi blir riktigt många som ”gillar” min sida!

Belöningen som hägrar – (om vi blir fler än 1000 stycken vill säga) är nämligen:  …. trumvirvel…

Två personer vinner 2 biljetter var till valfri Diggiloo-föreställning i sommar!!

Gör så här: Tryck på ”gilla”-knappen i den svarta rutan i kolumnen allra längst ut till höger här på min bloggsida (eller leta upp min sida ”Magnus Carlsson Officiell” via Facebook och klicka på gilla)! Då är du automatiskt med i utlottningen av biljetterna! Och ja, ni som redan tryckt sedan tidigare är givetvis också med i tävlingen!

Vinnarna meddelas via Magnus Carlsson Officiell-sidan under måndagen den 28 mars

Så – sätt igång och sprid min nya fina sida så kanske vi ses på Diggiloo i sommar..?

Kram M

 1. Skriv din kommentar här!
  Hej

  Jag har typ haft fb i 3 år jag.Och jag har tryckt på gilla
  knappen.Åsa Arvika)
  Glöm inte att rösta på team Andreas i körslaget i morgon,på tv 3.
  Ha en bra Fredag nu.
  Ps Käkat några våfflor på våffeldagen då ds.

 2. Amanda skriver:

  vad kul att du har skaffat facebok sida ! jag har redan fb och såklart så har jag tryckt på Gilla knappen!!

 3. Skriv din kommentar här!
  Hej
  Godförmiddag
  Ja,det ska jag tala om för mina
  Fb vänner.

 4. Madde skriver:

  Så typiskt… Jag har inta facebook (är anti mot de 🙂 )! Kan du inte lotta ut biljetter här på bloggen också?

  Kram Madde

 5. Anita skriver:

  Hej Magnus!
  Önskar dig lycka till att nå upp i de 1000 ”gilla” tills tiden går ut, det blir säkert inget problem! Som du säkert redan har gissat så har inte jag Facebook annars hade jag gärna varit med och hjälpt till!
  Märkte nog att man inte kom åt din blogg, och det saknade jag väldigt mycket. Skönt att det är som det ska igen så att säga! : )
  Ha en bra dag!
  Kram från Anita

Comments are closed.

LOADING..