Tills världen upphör…

Jag har fooortfarande inte köpt Britneys nya platta!! Jag skulle ju springa gatlopp och göra det när den kom – men det blev liksom aldrig av. Jag tror att jag är livrädd att den inte är så bra som jag vill att den ska vara. Visst jag har ju lyssnat på Spotify så jag borde ju faktiskt kunna skärpa mig och inhandla mitt exemplar utan att knussla och fippla. Kanske gör det i USA eftersom det tydligen finns en deluxe-version med fler låtar av albumet..?

Jag har fooortfarande inte köpt Britneys nya platta!! Jag skulle ju springa gatlopp och göra det när den kom – men det blev liksom aldrig av. Jag tror att jag är livrädd att den inte är så bra som jag vill att den ska vara. Visst jag har ju lyssnat på Spotify så jag borde ju faktiskt kunna skärpa mig och inhandla mitt exemplar utan att knussla och fippla. Kanske gör det i USA eftersom det tydligen finns en deluxe-version med fler låtar av albumet..?

Nu har hon haft världspremiär på sin ascoola singel ”Till The World Ends” så den måste jag bara bjussa alla er på så att ni inte missar den för allt i världen!

[youtubeplay id=”qzU9OrZlKb8″ width=”720″ height=”500″]

Jag gillar det här så mycket att jag blir alldeles fåntrattigt glad. Så – nu SKA jag ha hela plattan! Kolla in dansen, ljuset, hur vansinnigt snygg Britney är och lyssna på låten. Det är så här man reser sig efter en svacka skulle jag vilja säga!

Kram / M:)

 1. Men då, ingen skiva ännu… Du kan ju iallafall inte komma hem från från LA utan deluxeversionen 😉

  Låten dånade ur högtalarna på gymmet när jag var där idag och jag måste medge att det blir bättre o bättre för varje gång man hör den!
  Nog har hon fått lite välförtjänt revansch nu, Britney 🙂

  Kram

 2. Får du mycket negativa o elaka kommentarer? Jag bara undrar eftersom du har granskning på kommentarerna. Du verkar ju vara världens snällaste fast jag aldrig träffat dig.

 3. Jätte kul att hon lyckades resa sig igen.Hon är bra som fan o jag älskar både videon o låten. Hoppas ni träffar henne ”igen” så du kan knuffa fram Mats

 4. Hon är verkligen duktig att dansa.
  Ni får hälsa, om ni stöter på henne. L-A är väl inte så stort…
  🙂
  Kram och god natt, när hockeyn slutar.

 5. Vilken grym video! Riktigt snyggt! Den här videon var ju mkt bättre än Hold it against me! 🙂
  Hennes nya låtar kommer i alla fall gå varma på min 18-års fest nästa månad!

  Du och Mats får ha det så härligt i LA i helgen!!
  Stor kram // Madde

 6. Haha – vad väntar du på?? Rusa gatlopp o inhandla plattan du trånar så efter nu då 😉

  Jag är ju som sagt inte liiika Britta frälst – men det funkar…

  Tänk om du springer på henne rent av när ni nu åker till hennes hemland 🙂

  Kram o ha det bäst!

  1. Haha, ja sist vi var i L.A var hon faktiskt och åt middag på vårt hotell! Men det fick vi ju i och för sig reda på först dagen efter när vi såg det i tidningen!

   Annars hade jag nog knuffat fram Mats för att be om en autograf…

   Kram /M:)

  2. Hihi – var o en må göra det de är bäst på 🙂 Du knuffar o Mats frågar!! Håller tummarna att den chansen dyker upp så vi får läsa på fejjan…
   Ha så himla skojigt nu!!

   Kram

 7. deluxe verision finns ju i sverige också….varför vänta till USA?skivan är super men mycket autotune….lite för mycket….

 8. Skriv din kommentar här!
  Hej
  Och gokväll.
  Jag gillar faktist
  Madonna jag.
  Har faktist beställt ljudboken i kväll är du död av författaren viveca sten på cdon idag.den handlar om sandhamn o kriminalinsektör thomas andresson o juristen nora linde.pröva o lyssna på den deckaren.tack för tipset på ljudboken the postcard killer som jag köpte på bokrean.nej nu får det var slutsnackat.dax för period 3 i 3e finalmatchen i hockyn mellan s.aik-fbk.kul med den lilla pucken på isen.åsa

 9. Visst ÄR hon otroligt snygg 🙂 Och precis som du säger: SÅ reser man sig ur en svacka! Jag har också lyssnat, men är inte helsåld på alltihop fast jag tycker att några är riktigt bra. Men så har jag heller inte varit nåt jätte-Britney-fan på det viset, även om jag gillat en del. Och framför allt så gläds jag åt hennes comeback, för fy vilken tuff tid hon har haft.
  Och passa du på att köpa din platta i USA så du får deluxe-versionen 😉

  KRAM!

 10. Riktigt bra video!!! Hoppas att det fortsätter gå bra för tjejen framöver.. Har precis kollat på Godmorgonprogrammet från i tisdags, vilken bra intervju det var! Kul att höra att du tycker din blogg är ”en riktig höjdare” för då får vi förhoppningsvis fortsätta ta del av din spännande vardag ett tag till framöver! Tack för det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..