Ett jävligt stort: suck

Jamen slå varandra på truten for fun och gör av med de sista tre hjärncellerna ni eventuellt har kvar.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=771809

All time favourite HAT-argument:

”Men asså ridsporten är en farligare sport än boxning”

Jvisst, men det är inte MENINGEN att man ska slå sig i hästsport. Dumbass.

  1. malin skriver:

    Haha nej, jag blev sparkad av ett föl i magen en gång. Baby or no baby, fy fan vad den lilla skiten satsade.HAHAHA nu lät det som om jag hade fölet I magen. Malin, kvinnan som fölar.

  2. Ridsport för barn är i det närmaste förbjuden ”utan typ hockeymundering”: hjälm och säkerhetsväst gäller på de flesta ridskolor.Men det är inte storleken det handlar om – här heller…

  3. När jag inte är superduperduplex-preggo slår jag gärna folk på käften. Jag är boxinstruktör oich tycker att kampsporter är grymt roligt!!!! Jag tycker att vuxna människor borde få bestämma själva huruvida dem tycker att det känns ok att få pisk. Däremot tycker jag att ridsport för barn borde förbjudas eller åtminstone borde beläggas med krav om typ hockeymundering. Hästar är STOOOORA djur.But thats just me… Fö är boxning skitbra medicin för hängrövar ;-)

  4. malin skriver:

    Jag är för frihet så länge som folk gör smarta val som inte skadar dem själva eller andra. Nej, det är inte roligt att vara rädd. Men sedan jag fick barn är jag konstant rädd, för både stort och smått. Sånt kan man inte välja, och livet är inte alltid kul.

  5. jag är för frihet, all frihet och den fria viljan. ja, ridsporten är världens dödligaste sport, efter motorsporten dvs.. och det tvekar jag på att ngn som rider inte vet om. men låt det vara deras val, precis som ulitmate fighting ska få vara deras val. vill man slåss tills den andra blir m-lös så sure. låt dom välja det, vem är vi att sätta oss upp och över andras fria vilja? Som sartre sa: meningen med livet och den fria viljan är att göra det man väljer, så länge man inte väljer att ta ngn annans frihet.

Comments are closed.

LOADING..