Katerina Janouch

Skriver om när hennes tvåhundra barn kom till världen. Här

Katerina är rysligt rivig. Hennes man måste vara a whole lotta karl. 

Det jag gillar bäst med Katerina är hennes nolltolerans när det gäller barn och alkohol. Det är modigt att ge sig på den heligaste av kossor. Svenskens rätt att dricka sprit come rain or shine or bebisar.

Utöver detta så vill jag också ha fem barn.

  1. Anna E, även om det inte ser så ljust ut så finns det anledning att försöka göra sitt bästa, tro på människan och bevara hoppet.Även om världen kanske går under i morgon planterar jag idag mitt äppelträd.

  2. BaronB skriver:

    Tänkte ta upp tråden om nolltolerans med barn; har ens karl varit alkoholist och narkoman är det nog en förutsättning för att låta honom ha ungarna. Jag tycker dock att vi övriga stackars pappalediga kan få ta vår bärs på fredag kväll…

  3. Joj skriver:

    Jag läste hennes bok ”Anhörig” för några år sen. Whole lot of karl…jag vet inte. Men de verkar ju ha jobbat sig igenom sina problem. Och vad gäller nolltoleransen för alkohol, det skulle jag också ha om jag hade levt det livet. Läs den boken, Malin, den är bra!

  4. Katerina Janouch är den typen av kvinna jag skulle vilja ha som partner.

  5. Katerina är världens skönaste!Jag vill också ha fem barn.Men tyvärr blir det nog bara två…kanske tre omjag är riktigtjävla snäll!

Comments are closed.

LOADING..