Exet- The true story

Först och främst så heter han David.

Vidare så är han 26 år gammal, fyller 27 i augusti vilket gör honom till jungfru.

Han bor i småland.

Han pluggar svååååår matte för att komma in på sin drömutbildning;

Agronom i Uppsala.

Utöver detta så pratar han väldigt högt, är veggo, snusar, fryser inte och står alltid på arbetarnas sida.

 1. GG skriver:

  Oj, du var framför din dator, det var snabbt!Jag läste ditt inlägg häromdagen (men hann inte kommentera) om varför Lost har tappat nästan hälften av sin publik i USA.I can tell you why.För Lost tappade sin respekt för sin publik genom att komma på helt fantastiskt dumma handlingar och storylines. Alltså.. The Others kunde ju allt, visste allt, hade allt. De har koncentrerat sig på att göra serien mer UFO-igt än att göra det så mänskligt som möjligt. Vi kan, som publik, acceptera vissa ologiska händelser, visst.. men Lost gick alldeles för långt. Till slut (jag slutade kolla efter första avsnittet sv sensate säsongen) var det bara trams.För övrigt så har Dr. Gregory fortfarande samma sting, samma oomph i replikerna, även i de senaste avsnitten. Be happy, rejoice, och tänk ALDRIG på Stuart Little igen.

 2. GG skriver:

  Inte för att jag är ledig, men hade jag varit det skulle jag tänka så här:1. han pratar väldigt högtPratar han mycket då? Att prata högt är OK, att en kille pratar mycket.. turn-off utan dess like.2. är veggoJag som har matlagning som passion kan inte ens umgås med veggos. Det går bara inte. 3. snusarFörihelvete.4. fryser inteSå länge han inte har fet mage så får han väl vara naken, även på vintern.5. står alltid på arbetarnas sidaInga problem, så länge han vet att familjens välmående (inkl ekonomiskt, ja) står över arbetarnas välmående. Alltså: familjen först och främst, sen får han stå på getternas sida, eller Linda Bengtzings, eller arbetarnas, det kvittar. Åh.. är man inte glad att man inte behöver gå igenom det här på riktigt igen? :-)

 3. Vilket jag självklart ignorerar. Så kom igen med intresseanmälningar på mailen.

 4. Exet är inte desperat. Han har bara råkat ut för mig. Visst är han ledig. Men han betackar sig för medling.

 5. Sofia skriver:

  har exet blivit väldigt desperat eller är det av ngn annan anledning du hänger ut honom på sveriges mest lästa blogg. för övrigt låter exet som en trevlig man. eftersom uppsala är mitt revir så kan det hända att exet glatt får passa sej!

Comments are closed.

LOADING..