Tips från er sil vous plait

När vi ska hyra film brukar vi gå in på videotoppen.com vilket är ett helt sanslöst crappy urval av de absolut mest hjärndöda filmerna just nu.

Jag vill ha en sida som ger betyg och tipsar om BRA filmer. Filmer som vinner priser som man inte känner till. Filmer som berör. Filmer som man minns.

Säg att det finns en sådan sida.

  1. tove skriver:

    nej det finns nog ingen sån sida. men jag kan bistå med filmtips! :-)Börja med att se ”Livet är underbart”(La Vita è bella)och jag lovar dig en film som inte lämnar dig i första taget…..Please see it!!

  2. Jag rekommenderar Mozart and the whale. Josh Hartnett spelar en man med Aspergers som blir kar i en tjej som ocksa har det. Det ar en fin film om deras kamp for att klara av sitt forhallande och hur det ar all leva med autism. http://www.imdb.com/t

  3. anders skriver:

    har inget tips om sida.. men dock en film. ”Parfymen”. vet inte om den har kommit på dvd än..men du kan ju ha den i minnet annars tills den gör det. gick rätt nyligen på bio nämligen. det är en sån film gjord av en tysk resigör som vinner en massa priser. sådär konstigt konstnärlig, vacker, hemsk. ska inte avslöja allt. men man kan ifrågasätta sin egen etik och sympati efteråt. känns helt rätt. men ändå fel.. se den. men man måste vara in the mood för en konstigare film, annars går det inte. jag är en highschoolfilmälskare annars. djupare är jag inte :D ..

  4. Anna skriver:

    http://www.imdb.com – där finns allt om alla filmer nånsin. Om man har en favvo-film så kan man gå in på den, läsa allt om den och skådespelarna i den och sen bli tipsad om andra filmer som man kan tänkas tycka om. Man kan också söka på sina favvo-skådespelare och på så sätt få fram precis vilka filmer de gjort.

Comments are closed.

LOADING..