Jag skäms

Läs Linnas text om Ken Rings blogg.

Är det inte också så att Ken har en singel ute nu som handlar om hans son och hur underbart och fantastiskt det är med familj?

Vilken jubelidiot.

Kändisar som skriver, sjunger och berättar om hur fantastiskt det är med familj och hur barnen betyder allt. Kändisar som sedan tillbringar NOLL tid med barnen, bråkar med frun, knullar runt och knarkar på kändisfester.

Nej tacka vet jag svennebananers som visar varje dag att familjen betyder allt, inte bara när det ska plåtas för Mama.

Så, äktenskapsfundamentalisten slår till igen.

  1. Ken skriver:

    Rasistiskt? Vanliga familjefäder, svennebanan, dvs medelsvensson. Skattebetalare med radhus, Volvo osv. oavsett hudfärg beter sig inte som ena jävla svin. Märkligare än så är det inte, så läs inte in några provocerande budskap i hennes text. Då är det ni själva som står för påhoppen./Ken, men inte Ring.

  2. Ea skriver:

    Tycker också ditt ordval om svennebanan var väldigt fel! Det gör många oss i mixade förhållanden ledsna i alla fall.. :( Finns massor av bra killar som inte är svennar, hoppas verkligen du inte menade nåt annat!

  3. Äktenskapsfundamentalist är du när du hävdar att någon som skiljer sig aldrig får skaffa barn med någon annan. Eller kallar någon som ändå gjort det för white trash. Eller på annat sätt uttrycker att alla familjer ska vara mamma-pappa-barn (eller för all del mamma-mamma-barn, men Gud förbjude att det kommer in ensamstående eller styvföräldrar i kärnfamiljsbubblan!). Du är inte äktenskapssfundamentalist för att du håller med någon som skriver om en artist som bloggar om att döda sitt ex. Märkligt att du ens jämför det. Men nu har ju till och med kd börjat prata jämställdhetspolitik, så det kanske finns hopp för dig också att rucka på fundamentalismen :)

  4. Svennebananer?Det låter lite rasistiskt.Läste att kents far är svensk.. med typ 11 barn..problemet är nog det här Svennebanansättet o se på saken när det gäller vårdnadstvister. Kvinnor trycks NER.. det utnyttjar dessa män som vet hur långt de kan gå och ändå få som de vill, samhället bjuder det och det heter barnens rätt.. helt sjukt

Comments are closed.

LOADING..