Becca hugger i nacken

”Är du någonsin hemma med dina barn? Ja, just det skriv gärna något spydigt svar fullt med fula ord mm. om du inte kan svara normalt.”

Svar: Spydiga svar med fula ord sparar jag till kommentarer som roar mig. Detta var inte det minsta roligt.

Ja du Becca, jag har skaffat två barn med en fotbollsspelare så jag jag lova dig att jag är hemma med mina barn. Många långa ensamma kvällar och helger. Och i februari åker Joachim på träningsläger till La Manga i två veckor.

I fem år har jag varit en mamma som gjort allt medan Joachim har jobbat och spelat fotboll. Nu har jag ett jobb som gör att jag måste åka till Stockholm då och då. Då är deras pappa hemma med dem och så får vi hjälp av våra familjer.

Räcker det som svar Becca? 

  1. Fan så dumt mejl, man får faktiskt åka till sthlm då och då, barnen kommer inte att ta skada av att tillbringa mer tid med sin pappa eller farmor. Så mycket för jämställdheten i det här landet.

  2. punkan skriver:

    Men becca – din s.k ”enkla fråga” är ju ingenting annat än ett surt antagande baserat på allt du inte förstått och vet om Malins privatliv.Hade du uppriktigt haft ett intresse av att veta hur M och J löser resor i jobbet i kombination med sitt privatliv (inte för att jag fattar hur det kan angå någon annan men men, vi har ju alla våra böjelser) hade du nog formulerat frågan annorlunda. Det tror jag iallafall.

  3. Kajsa skriver:

    Sjöjungfrun skrev att ”joachim inte är ett proffs i Arsenal och därför är hemma ofta”. Du verkar iallafall inte hållt på med någon sport. Jag är inte någon elitidrottare men tränar flera gånger i veckan. Det tar nästan all min fritid. Men tydligen så finns det puckon som inte fattar sånt

  4. Det är så tragiskt roligt egentligen, att pappor fortfarande anses vara ”barnvakter” till sina barn.

  5. Kan bara förundras över hur kvinnor (antar att Becca är en kvinna) hugger varandra i ryggen med såna kommentarer! Hon verkar ju helt anse att kvinnans roll är att stå hemma vid spisen! APTANT!Tror aldrig att jag hört den frågan ställas till en man…

Comments are closed.

LOADING..