Roomserviceporr

Efter sex visningar på en dag orkade jag inte gå ner i restaurangen på Berns och låtsas vara snygg och smal igen. Så jag beställde rumsservice. Det har jag aldrig gjort i mitt liv. Som i Pretty woman, förutom gathora-delen då. 250 kronor kostade det och halva behållningen var att bara ställa ut brickan utanför dörren som en gris när jag var klar. Jag övervägde att diska i duschen, men insåg att de förmodligen skulle diska allt igen och att det inte skulle vara särskilt miljövänligt.

Det orangea joxet i skålen heter Sean Connery-sås. Jag vill inte tänka på hur såsen fick det namnet, men så sanslöst gott det var.

Någon som har recept på denna underbara sås kommen av Sean Connery?

 1. punkan skriver:

  Amen vafan ska hon skriva om då Jonathan, menar du!? Vad är en blogg om inte just en dagbok – vill du inte läsa om hotellvistelser kan du väl söka dig till den ”underbara” sjöjungfruns blogg så får du lära dig om vad som är ute och inne istället…jätteintressant! Verkligen! Inte.Jag förstår inte grejen med att ständigt läsa en blogg som retar en så överjävligt – gillar man inte det man läser så slutar man läsa det. Så brukar det väl vara. Jag var inne på någons blogg (nämner inga namn)- tyckte den stank röv så jag går inte dit mer. Enkelt för de flesta – oerhört komplicerat för vissa.Jag gillar Malin. Jag fortsätter komma hit och läsa.

 2. Jag är SJUKT avundsjuk på dig Malin som får så mycket kommentarer jämt. Du kan skriva om vad som helst och folk hakar på. Helt otroligt!Verkligen otroligt.Jag önskar jag hade en bråkdel av folket som kommenterade hos mig!Fascinerande!

 3. Lotta skriver:

  LITE smart är Sjöjungfrun, med betoning på LITE! För direkt Malin skrivit ett inlägg är Sjökärringen där och skriver nåt löjligt. Och då gör man som så att man måste bara se hennes blogg (och om hon skriver så bra som hon utger sig för att göra) och vips så har hon ÄNTLIGEN fått besökare på sin blogg! SMART!Nej, bojkotta eländet!Heja Malin! Du ä så jävla skön!

 4. Ullis skriver:

  Ja, vad lite mat du ick! Men så är det ju oftast tyvärr. Tycker att du bloggar för lite från modeveckan! Är det så att du kanske inte FÅR skriva om den, eftersom materialet ska användas i Glamour? Nä, så kan det väl inte vara va. Du måste ju få blogga privat. Jag tycker att du kan lägga upp fler bilder och roliga kommentarer. Skulle vara skönt och avväpnande att höra modekommentarer från dig (i stället för en massa bull från modebloggare som tycker att ALLT dyrt är fabulous).Sjöjungfrun… Ha ha! Hon kan ju bara drömma om att få medverka på en modevecka. Och att bo på hotell. Och att beställa roomservice.

 5. Sjöjungfrun är rolig tycker jag. Det är b med ett inlägg om att bo på hotell.

Comments are closed.

LOADING..