Ny mobil

Nu har jag köpt min nya mobil. Jag vet att jag sa att jag skulle vänta till april med att byta, men så hällde jag mammas hemkokta saft i den gamla.

Istället för att förlänga abonnemanget köpte jag telefonen kontant. Det kändes förbjudet och underbart på samma gång att köpa en liten pryl för 4500. Men det drabbar ju ingen fattig HAHAHAHA

Att köpa teknikprylar på Siba eller för all del Onoff är en märklig upplevelse. Jag vet inte hur många gånger säljaren sa ”Jag vet inte” men det kom som en naturlig reaktion på varenda fråga, lätt som svår.

Att handla på ett Siba eller Onoff är som att gå till en djurpark med enbart döda djur och efteråt känna att man har fått mycket djur för pengarna.

Kameran på bilden är alltså min nya Samsung shg G800. Och död åt den som säger att jag inte skulle ha köpt just den.

 1. Anonym skriver:

  Snygg nalle :)…Är också ute efter en mobil köper en ny mobil varje vår. Haha Fan, missade dig på Jeopardy…

 2. Sara skriver:

  Ha ha ha ha ha ha……kunde inte sagt det bättre själv! Sist fick jag hjälp av en kille som inte visste hur kontantkorten fungerade!!

 3. Hanna skriver:

  Gå till Elgiganten istället :)

 4. Linda skriver:

  Men Mia, ett otroooligt påhopp på sibas personal, va? Det var några skämtsamma rader, som för övrig stämmer ganska bra. Jobbar du själv där eller? Dessutom får de ju dubbelt betalt på helgerna för att stå och säga sitt ”jag vet inte”. Känsligt eller?

 5. Jessica skriver:

  Oj, vilket påhåpp.. Jag jobbade också i en sån affär, jag sa bara ”jag vet inte” när Agda 85 frågade om hon behövde videosamtal och megapixelkamera.. Jag tyckte inte det, men om Agda visste vad det var, så kanske hon hade ett enormt intresse.. I alla fall, som slag tillbaka på ditt påhåpp; Moohoohaahaa, en samsung ?!? Jisses vilket dåligt köp!!! (Även om det kanske inte låter så just nu, så gillar jag dig och din blogg.. :D)

Comments are closed.

LOADING..