Min flygresa

”MALIN! Jag vill höra hur du förklarar din flygresa som du tidigare sagt att du valt bort av miljöskäl”

Svar: Amelia ringde och undrade om jag ville åka till Mallorca och skriva om en wellnessresa. Det ville jag väldigt gärna. Det är svårt att åka tåg till Mallorca.

 1. Men vad faan?? Trams och häxjakt.Jag citerar mig själv; ”Endast en dåre är konsekvent!””Fråga inte vad skribenten kan göra för miljön. Fråga Peter Eriksson vad hans taxinoter brukar ligga på!”

 2. Anan skriver:

  För guds skull….skit i vad hon gör….

 3. Maria skriver:

  Varför är det hetsjakt att ifrågasätta flygresor? Blir flygresan mer miljövänlig för att någon annan betalar? Drabbas inte miljön om Amelia betalar? Man tjänar inte ihop till rätten att förstöra miljön. Inte ens om man använder Grumme tvättsåpa till ALLT. Det funkar inte som flygbränsle.Den där dubbelmoralen är som att säga att det är okej att göra vad som helst, bara någon annan bjuder/betalar. Då är man på ”pax”. Nä.

 4. Peter skriver:

  Man kan åka tåg till Barcelona, och båt därifrån. Men jag skulle också välja flyget… Fast jag har gjort det andra också.

 5. Men är inte grejen den att Malin tidigare sagt att hon väljer bort flygresor för miljöns skull …? Dubbelmoralen är frågan, alltså. Svårt att åka tåg till Mallis, ja, men lätt att stanna hemma.

Comments are closed.

LOADING..