Gör som fotbollsfruns pappa

om han visste hur man använder en dator;

Skriv på Vecko Revyns lista. Nu.

 

  1. Kvack skriver:

    Skrivit på!

  2. Bra tänkt med kontraktet där, Nesbert. Du verkar behöva ett sånt. Fortsätt så.

  3. Ewa, ”Fröken Höger”? Oj, det där avslöjade din höga ålder. Numera kallas hon för ”Lena Handén” ;-)Nä, nu lämnar jag er bittra kvinnor ifred. Vi ses på krogen (med kontrakt klart för signering).

  4. Men varför, varför, varför skulle man vilja gå igenom läkarundersökning, polisförhör, ifrågasättande och en rättegång där man får svara på frågor om man har stringtrosor OM man bara hittar på? Om man har varit otrogen är det väl mycket enklare att ljuga och säga att man har varit hos en väninna?Ewa: bästa kommentaren!

  5. Konstigt att jag är så populär i så fall hos många av stadens damer. Men jag är på min vakt. En vacker dag (natt) hamnar man i säng med en tjej som har pojkvän hemma, som hon ”glömde” att tala om för mig. När han dagen efter ställer henne mot väggen och undrar var hon höll hus så hittar hon på en ”våldtäkt” för att rädda sitt förhållande. Då gäller det att ha kontraktet påskrivet. Numera måste killen nämligen bevisa att han är oskyldig – att det fanns ”samtycke”. Mannen ska skuldbeläggas by default, alla kvinnor är ett offer. Eller hur var det nu?

Comments are closed.

LOADING..