Joachim- en trygg jävel

”Joachim, är du orolig inför förlossningen?”

”Nej”

”Men varför INTE?”

”Det har ju gått så bra de andra gångerna”

Sabla as. Vad är poängen med att ligga med hönseriet i vädret och spricka i alla väderstreck om den man älskar inte är lite övertygad om att man ska dö ihjälblödardöden?

Ja jag vet då inte.

  1. Jag förstår precis! Flera män i vår omgivning har gett uttryck för hur fruktansvärt de tyckte att det var att se sin älskade lida så som hon gjorde under de hemska förlossningsvärkarna när de har fått barn. Och att de var helt knäckta av vånda över hur förskräckligt av att inte kunna lindra dessa fruktansvärda smärtor, att inte alls kunna hjälpa henne. Det låter väldigt kärleksfullt tycker jag.Så jag frågade min man om han inte hade tyckt att det var jobbigt att se mig ha så ont. Nää, sa han bara. Jo efter lite press tillstod han att ”det såg ju ut att vara jobbigt, (Jotack!) men han visste att jag är tuff så det var lugnt”. Empati? Ho, ho? Jag fattar preciiiis vad det är du efterlyser Malin.

  2. Menar du allvar? Seriöst? Han litar på att du fixar det där och han är trygg i situationen. Vill du verkligen ha en nervös och traumatiserad karl som sitter i ett hörn och biter på naglarna och är NOLL stöd när du ligger där och lider?

  3. Lisa skriver:

    Stackars stackars. Har ni tänkt på namn än??

Comments are closed.

LOADING..