Dagens krönika

Här

  1. Sarah skriver:

    Äntligen någon som vågar säga att namnskyltar (som ståtar med att alla ungar döps till samma sak) är nördiga! I helsikke att min barnvagn kommer att ha sådant!

  2. Marie skriver:

    Jag kunde inte sagt det bättre själv! Vad är det för mening med svindyra overaller som inte ens kan hängas i torkskåp? Då måste man ju i alla fall köpa en billig från Coop för att ta hem ungen i.

  3. Linda skriver:

    Du har SÅ rätt i det du skriver! Som att läsa sina egna tankar!Ett extra plus för krönikan om barn och datorer. Skönt att fler verkar tänka som jag i den frågan.

  4. Antligen nagon som ar upp detta, tack Malin, ett galet syndrom bland foraldrar. Markesklader till barn, varfor? Varfor ska alla ha en ”urban jungle” vagn? -den ar saaa bra! Kanske ar den valdigt bra, men enbart for att den e sa poppis ska jag da aldrig ha en, inte ens en begagnad av ren princip sak. Har dock markt att de vanner jag har som koper sjukt dyra barngrejor ar de som garna spenderarliknande till sig sjalva. De vanner som har en knaper ekonomi har barn som ser precis lika sota ut i sina klader, i sina vagnar fast att det inte ar ”marke”. Och alla leksaker…hujeda mig, inte behover man nya leksaker varje vecka, tro tusan barnen blir uttrakade, dom lar sig aldrig uppskatta det dom har! Hur ska det ga for dom i framtiden?

Comments are closed.

LOADING..