Om kommentarer

Niklas: ”Jag skrev ett långt snällt inlägg med en känga till alla som sa elaka saker till dig. Ett inlägg som du modererade bort?!

Är du en sån där som screenar telefonsamtal också? Jag suckar stort och läser nåt annat istället. Lycka till…”

Svar: Under inlägget ser du 128 godkända kommentarer. Det är alla kommentarer som har kommit in.

Jag screenar inte telefonsamtal, men jag kan lugnt sitta kvar i soffan om jag inte känner för att prata i telefon. Jag hatar att prata i telefon. Joachim har aldrig låtit en telefon ringa ut osvarad. Han kan gå genom eld, hiv och superettan för att hinna ta ett samtal.

 1. Elin skriver:

  du är förtvivlat festlig! fint!

 2. En gång försvann mitt ena inlägg oxå och jag tror verkligen inte att Malin haft någon tanke på att ens ta bort ett sånt litet oskyldigt och snällt inlägg. Så kan det bli ibland helt enkelt…

 3. Carin skriver:

  Det har hänt mig också många gånger att kommentarer (sådana av normal karaktär, inte stötande eller elaka) jag skrivit inte kommit med. Så det beror nog på tekninken.KUL ATT DU ÄR TILLBAKA!

 4. Ulrika skriver:

  Kul att du är tillbaka!! Du skriver otroligt roligt och träffande och med värme. Jag blir alltid så himla glad av att läsa din blogg!

 5. Niklas skriver:

  OK, då skyller vi tekniken. Antagligen var jag ganska stolt över min egen underfundighet i kommentaren som gjorde att jag blev sur när det försvann. Egot är väl för stort hos mig.. I korta drag skrev jag: Dräggen som hackar på en tjej som ligger ner borde dränkas i honung och läggas på en myrstack. Vem det än är, oavsett vad man har för olika åsikter, så sparkar man inte på någon som öppnat sig och berättat att hon just nu mår skit. Jädra parasiter är ni. Hem och skäms för sautan. Du är verkligen orginell Malin. Mitt egna ego är dock så pass stort att jag blir sur varje gång du laddar min sambo med ”tjejer-kan-glöd”. Men ändå läser jag dina förbaskade krönikor och se, nu är jag ju till och med på din blogg. Jag har tillräckligt med självinsikt för att inse att jag gillar ditt sätt att skriva och uttrycka dig. Men inte alltid det du tycker. *skratt* Korta drag var det… fuck the same. Jag vill ge dig en kram, hoppas du mår bättre snart igen.

Comments are closed.

LOADING..