Fredag

Joachim kom hem från jobbet och hämtade upp en trött sladdertacka och tre barn i olika storlekar och åkte till Johanna. Där blev vi av med två ungar.

Sedan åkte Joachim, jag och Lasse vidare till slottets julmarknad. Detta gör vi varje år. Varför vet jag inte. Joachim är lika lycklig som när han vinner allsvenskt guld och går runt och smakar på vilt älgkött, ostar med konjak i samt bröd som har tagit jättemånga dagar att baka. Jag vill gärna åka hem efter en kvart och Joachim himlar med ögonen och ryter att nästa år ska han minsann åka själv.

Jag trängde mig fram med Lasse i babybjörnen och skulle försöka köpa te.

”Vilket av de gröna teerna är godast?”

”Ammar du?”

”Ja?”

”Då ska du inte dricka grönt te. Du går ner i vikt”

Varför dettta skulle vara ett problem vet jag inte men jag kom hem med noll påsar grönt te.

Väl hemma igen tittade vi på premiären av På spåret. På en annan kanal fortsatte Idol med bottenskrapet av auditionturnén.

Joachim är vansinnigt smart och kan alla frågor Ingvar Oldsberg ställer. Men så gick han ju på alla lektioner och skötte sig i skolan. Det ska löna sig att vara en mönsterelev.

Jag hade rätt på graniten. Men å andra sidan såg varenda stenjävel ut som granit.

Nu har jag städat bägge badrummen och så fort Lasse har somnat(han har bara varit vaken i fem timmar) så ska jag dammsuga huset.

Imorgon ska vi vara på Babycomfort och visa vår nya vagn klockan 11. Efter det åker vi till Nybro för att fira Joachims farmor som fyller 80. Sedan blir det myskväll med Åsa och Anders. Jag är sugen på att spela parspelet där jag utan att tänka efter avslöjade min favoritsexställning. Det hade Anders väldigt roligt åt.

 1. Om man dricker 5 koppar grönt the per dag förbränner man ca 80 kalorier extra. wow, vilken bantningskur!

 2. Camilla skriver:

  Anledningen till att man inte ska gå ner för mycket när man ammar är för att vi har gifter lagrade i fettet som frigörs och hamnar i mjölken…

 3. Anonym skriver:

  Vad var det för ställning då? :)

 4. Du har en gosig ton i dina texter och det är fan inte enkelt att ha varje dag!

 5. johanna skriver:

  jobbigt om älgköttet hade varit tamt. du är rolig du.

Comments are closed.

LOADING..