Anna har problem med vikten

”Ge dig, ska du oxå bli en sån där patetisk brud som alla vet är helt besatt av sin vikt o att vara smal, men ändå säger att hon äter godis varje dag. Please.”

Svar:

”Joachim, det är en stor arg tjej på bloggen som inte tror att jag äter godis varje dag”

”Jaha”

”Äter jag godis varje dag?”

”Ja”

Anna, min weightchallenged friend, jag kan äta godis varje dag, mest choklad. Jag äter vilken mat jag vill, jag njuuuuter av livets goda. Utöver detta sitter jag på min röv hela dagarna och rör bara på mig om det utbryter en större brand. Sånt är livet min upprörda syster.

 1. Hell skriver:

  Men din fjant! Du är väl vegetarian? För att du vill äta mer hälsosamt? Då är det ju massor av mat du inte äter!Massor av tjejer är ”vegetarianer” för att de är skitskraja för att gå upp i vikt! Inget fel i det! Men stå för det, det är inget att skämmas för….

 2. Anonym skriver:

  Frtda… Malin menar nog att Anna har problem med Malins vikt. Så fattade jag det när jag läste det. Men det var jag det.

 3. Till komentar nr 3Vad gav Anna rätten till att skriva sådär när hon inte vet om det var sant eller inte. vad gav Anna rätten att ta för givet att Malin inte kunde äta godis varje dag samtidigt som hon kan förbli smal?Vad gav Anna rätten till att förolämpa andra som är ”besatta” av sin vikt och som kanske mår dåligt över det innerst inne…Vad gav Anna rätten till att göra påhopp med ordet patetisk?Och du då Frida som tydligen tycker att det var ok av Anna och att Malin var den som gjorde påhopp, inser du inte att Anna får skylla sig själv om hon skriver sådär?Ni är många som hackar på Malin och tycker sedan att hon är stygg om hon svarar tillbaka med samma spydiga mynt. Ska hon behöva få ta era påhopp o bara tacksamt le?

 4. Men hallå! Jag åt chips och drack coca cola (inte light) varje dag när min första var nyfödd. Jag gick ner allt jag gått upp under graviditeten (20 kg!) och mer därtill. Varför? För att jag ammade 24-7! Malin går ner i vikt pga, eller tack vare, amningen. Fortsätter hon proppa i sig när hon slutat amma lär hon nog gå upp i vikt, det gjorde jag *harkel*

 5. Anonym skriver:

  Hej,jag förstår att du känner dig påhoppad och anklagad, men genom att visa extrem självbelåtenhet gör du bara saken värre. Fattar du inte att du är i överläge? Varför slå och sparka som om den du ”pennfajtas” med nu skulle vara över dig på något sätt? Hon är ju way lower, men du slåss omkring dig som om du på riktigt vore hotad av hennes kommentarer. Eller… är du det?

Comments are closed.

LOADING..