D

Det är första jullovsdagen av arton. Arton dagar av skrik, bråk och Lars Norén. Nu ska vi njuta av tiden tillsammans med barn som stryper varandra och viljor som ska samsas.

Lasse vaknade runt åtta för morgontutten. Han drog några arlasutt och somnade sedan om eftersom alla andra sov.

Klockan 10 gick hela familjen upp.

Melodikryss, fil och gravad lax.

Lasse ville äta gravat bröst och kastades över frukostbordet.

Efter en stund drabbades jag av akut magknip och grinade illa med ett teatraliskt stön.

Fyraåringen tvärs över bordet lade handen för pannan och utbrast med illa dolt förakt;

”DÖPER DU BARN NU IGEN?”

 1. Linda skriver:

  Jag sitter här med ångest över allt och inget. Kan inte sova trots att jag borde paniksova då min 5-veckors äntligen sover. Är rädd att jag har åkt på någon slags mammadepp. Sedan går jag in på din blogg, läser att Lasse beter sig okristligt på musikal och jag fnissar hysteriskt i 10 minuter. Nu tror jag att jag kan sova. Tack Malin för att du bjuder på ett skratt!

 2. *ASG*…..

 3. Kerstin skriver:

  Jag njuter av att läsa det du skriver. Du får mig att skratta gott! Tack för det!Njut av barn och godis. Jag har fyra och vägde efter den fjärde lika mycket(eller lite)som före den första. Efter 35 (inte barn utan år) började jag att lägga på mig lite. Kunde äta allt-Jämt.Ha en riktigt God Jul.

 4. Rocco skriver:

  Man kan undra hur ofta du lägger till det där lilla extra roliga som dina barn gör/säger….mytoman skrev någon nyligen….

 5. JAG UNDRAR KOLOSSALT MYCKET VAD DU EG HAR FÖR ÅSIKTER BÅDE OM PERSONEN OKSANA MEN ÄVEN DET LIV HON VALT MED ”CHIPPEN” NERE I SAUDI-ARABIEN MED RELIGIONSPOLISEN, HAHA?!? HON VERKAR VARA LIKA LÅNGT IFRÅN DIG SOM PLANETEN TELLUS OCH ETT ANNAT SOLSYSTEM, GUDSKELOV FÖR DET; TILL DIN FÖRDEL ALLTSÅ! HAR DU LÄST HENNES BLOGG???

Comments are closed.

LOADING..