Om min kropp

”Men din fjant! Du är väl vegetarian? För att du vill äta mer hälsosamt? Då är det ju massor av mat du inte äter!

Massor av tjejer är ”vegetarianer” för att de är skitskraja för att gå upp i vikt! Inget fel i det! Men stå för det, det är inget att skämmas för….”

Svar: Jag vet att ni vill vill vill att jag ska vara en ätstörd tjej som måste häva mig över WC-stolen för att få den här utsvultna looken. Sorry. Jag äter vad jag vill.

Idag åt jag kinabuffé till lunch och hämtpizza till middag och så kvällgodis på det.

Jag lever min dröm.

 1. Hanna skriver:

  Visst ska du äta vad du vill, Malin, men utsvultna looken….? Jag tycker inte alls du ser utsvulten ut, inte ens smal utan mer normal! Helt normal, du behöver varken gå upp eller ner i vikt, så keep on eating så mycket du nu äter, det verkar ju funka.Allvarligt, är det någon som sagt/skrivit att du har en ”utsvulten look”? Isåfall borde den personen skaffa glasögon. Ansiktsbilden ser ju tom lite knubbig ut – men det är ju bara bra – då syns det inte när man böjar få rynkor sen!Som sagt – strunt i vad alla säger – du verkar vara helt normalviktig, så fokusera nu inte mer på såna negativa kommentarer utan fortsätt att äta så mycket som du gör!

 2. Mackan skriver:

  Ät vad du vill =) du är snygg anyway tror jag =)

 3. Ems skriver:

  men seriöst! så jag antar att det inte har något att göra med att man inte vill äta djur av etiska skäl?!?!?!Hade jag velat bli smal hade jag köpt ett piller eller ett gymkort… fan så mycket enklare sätt att hålla sig smal på än att läsa inenhålsförteckningar och ta med sig egen mat när man är bortbjuden!God jul på dig Malin! Hoppas du får mat i MAAAAAASSOR!

 4. Miia skriver:

  Och jag som är vegetarian. Konstigt att jag är så tjock då ? =)

 5. Heja Malin! GO Malin GO !Jag avundas dig och min sambo o alla ni andra som kan äta så men inte fan gnäller ja på er för det. Är glad för er skull, fortsätt äta allt ni vil!

Comments are closed.

LOADING..