Det vackra smycket

Jag har fått en ny berlock till Tomas Sabo-armbandet av Joachim i julklapp. En liten röd djävul med hjärta och treudd. Joachim tyckte att det passade mycket bra och det har alla andra också påpekat, att en djävul passar mycket bra som present till mig.

Lilla tjejen tycker det är bra att jag har fått en djävul eftersom det legitimerar ett svärande av sällan skådad dignitet.

”En liten jävel, en liten JÄVEL. Jävel, jävel, jävel”

”Djävul heter det”

”Jävel”

Djävul

Jävel

”Kan du säga Djä-vull?”

”Jää-vell”

”DjävULL”

”JävELL”

”Kan du säga Ull?”

”Ull”

”Kan du säga Djäv-ULL?”

”ULL-JÄVEL”

 

  1. Tänk att det kan vara så svårt men dom kan få till det ibland

  2. Bonnie skriver:

    Så fanitasilöst att ge smycken i julklapp. Min man gav mig ett playstation 2 med två krigsspel. Hur han i sin vildaste fantasi kunde tro att jag hellre ville ha det än ett smycke kan jag inte förstå. God fortsättning.

  3. gapskrattar……god fortsättning på dig

  4. Nu har jag förgäves försökt få svar på nedanstående fråga, kan du inte ta och kommentera någon gång?!? Även om det är jul….Eller är du för feg för det månne?! Har jag svårt att tänka mig….. JAG UNDRAR KOLOSSALT MYCKET VAD DU EG HAR FÖR ÅSIKTER BÅDE OM PERSONEN OKSANA MEN ÄVEN DET LIV HON VALT MED ”CHIPPEN” NERE I SAUDI-ARABIEN MED RELIGIONSPOLISEN, HAHA?!? HON VERKAR VARA LIKA LÅNGT IFRÅN DIG SOM PLANETEN TELLUS OCH ETT ANNAT SOLSYSTEM, GUDSKELOV FÖR DET; TILL DIN FÖRDEL ALLTSÅ! HAR DU LÄST HENNES BLOGG???

  5. Johanna skriver:

    Hahaha!

Comments are closed.

LOADING..