Boken Fotbollsfrun

finns till försäljning på vulkan

Den är rysligt rolig och blev en fin julklapp till mamma och pappa.

När jag åker ut och lämnar stora och lilla på landet(eftersom vi har ägnat hela dagen åt att tapetsera och byta tre barnrum) sitter pappa, mamma och Elin och lägger ett plockepinn som pappa ”fundat” på lördagen. ”JAU” skriker pappa varje gång en pinne rör sig när det är Elins tur. Så får han syn på mig från sin nedsuttna plats i kökssoffan och ser ut lite som Anton i Katthult.

”Däer ej döu, din jiddra pejnesslickarej”

”?”

”Pappa har läst bloggboken”

”Ah, jag förstår. Men pappa, det var ju du som sa att jag skulle skriva penisslickare istället för kuksugare”

”MAULIN”

Mamma är orolig. Visst är det roligt att pappa sa penisslickare, visst är det lite festligt att jag har en blogg där barnen ibland säger roliga saker. Men vad ska folk tro?

”Det är väl ingen annan som kan köpa den där boken?”

”Mamma, vem som helst kan köpa boken, det är ett fritt land”

”Saubla skejt” tycker pappa.

 1. Johan skriver:

  Hej! Ville gärna köpa boken. Men även jag är nyfiken på priset, nästan 200:- för en pocket. Det är väl lite saftigt.

 2. Anonym skriver:

  Till dig Tina: jag känner SÅ väl igen mig själv då inte heller jag är rädd för att sticka ut min haka! Speciellt det där skitsnacket med att man skulle vara avundsjuk! Fullständigt absurt…..Håller f ö med dig helt och hållet i beskrivn av Malin, hihi! Gott Nytt år!Vore jättekul att läsa din blogg förresten.

 3. Linda skriver:

  Hur många kronor per såld bok får du? Så jag vet hur många jag ska köpa så jag kan vara med att sponsra ditt fasträntekonto. :b

 4. kicki skriver:

  hej malin! jag har en alldeles jättebra ide! du borde lotta ut din bok här på bloggen, och naturligtvis ingår det i iden att jag ska vinna den ;)

 5. Emma skriver:

  Nu har jag läst ditt inlägg högt för min sambo som är en trappa ned och garvar än. Att läsa din pappas ord högt ger skitbra effekt än om man bara läser tyst. Haha. Tack för du skriver så jag sitter här och guppar på stolen av skratt.

Comments are closed.

LOADING..