Bytt är bytt och kommer förmodligen igen

när barnen har flyttat hemifrån.

Nu har Lasse fått lillas rum, lilla har fått storas och stora har fått mitt. Så nu sitter jag nere i källaren, mellan bastun och toaletten.

Jag köpte ett fint skrivbord på Ikea igår.

När jag står och svär mentala haranger för att jag inte hittar rätt hylla och rätt FUCK kommer en trevlig Ikeatjej gående. Hon ser ut att ha slutat och är förmodligen på väg hem. Hon är nära nu. Utgången är bara hundra meter bort. Nära, o så nära. 

”Jag hittar inte Liatorp”

”Då ska vi se i datorn om vi kan hitta det.

”Jag har redan kollat i datorn, skrivbordet finns inte med”

”Då kollar vi i hyllorna där skrivborden ska vara”

”Jag har redan kollat”

”Här är det”

”Men det såg inte ut så, det var enklare”

”Möbler i samma serie brukar likna varandra..”

”Men det HETTE Liatorp”

”Är du säker?”

”Ja, helt säker, det stod Liatorp”

”Det var konstigt”

”Oj, här är det, det hette visst Linnarp, där ser man”

Nu går tjejen hem till sig. Med ett leende. Inte en suck, inte ett stön, inte så mycket som en ögonhimling. Så här ska bra service se ut. Hon hade egentligen slutat, hon kunde bett mig dra åt helvete och hänvisat till det faktum att hennes pass med tröga frågor är över. Men hon hjälpte mig, hon stod mig bi i en tid då jag var seg, efterbliven och påfrestande enträgen.

Gulle dig Ikeatjej.

LINNARP Skrivbord

 

  1. Hon är proffs! Hon tänkte allt tyst istället! : )

  2. PB skriver:

    Hej Malin!Visst är det underbart med bra service, man blir ju helt chockad ibland, dock inte så ofta.. Har följt din blogg nu ett tag men aldrig skrivit nåt men nu måste jag bara få säga hur rolig och bra du är! Bästa bloggen ever! Snygg är du också! Fast nästan snyggare i verkligheten, ser dig på stan ibland, bor också i Kalmar eller rättare sagt Färjestaden sen ett halvår. Är ett halvår yngre än du, grattis i efterskott förresten, med två barn så igenkänningsfaktorn är stor. Nähe nu måste jag gå och lägga två grinisar, tvååringen kom precis och sa: bära dig mamma (fast han menar såklart bära mig) visst är det underbart med tvååringars språk ha ha! Gott nytt år på dig!Kram

  3. Pierre skriver:

    Ska du inte dömma ut Gerrard på samma sätt du dömde ut oskyldiga Evans för ett år sedan?

  4. Hej du.Nu har jag äntligen hittat din blogg. Ska bli ett stort nöje att läsa.Ett stort plus till IKEAtösen, det är verkligen service.Ha ett bra nyår!

  5. Men alltså, guuud vad du är rolig!Jag kan fria till dig om du vill ha mig. Fast då skulle vi ha sex barn och jag tycker det kan va körigt maed tre.Men du skulle va rolig att ha hemma!

Comments are closed.

LOADING..