I Stockholm

Nu är Lasse och jag i Stockholm för möte hela onsdagen. Jag är förkyld. Lasse kryper runt på Birgittas golv med sitt vattniga bebisdregel över hela bröstet. Och jag försöker vila. Birgitta jobbar och om en stund ska jag ta med mig Lasse på middag hem till vackra Mia. Som enligt en Hammarbysupporter är så otroligt vacker. ”Malin, du är ju snygg och så där, men Mia är VACKER”

 

 

  1. Lisa skriver:

    Hoppas inte Lasse också blir förkyld, de lär ju sig att ta hand om snorsugen när de blir äldre. Jag ska spendera en vecka i N Möckleby i juli och när jag sökte på affärer i närheten såg jag att du hade varit i trakterna förra sommaren. Känner du till dem, trakterna alltså? Har du något tips på vad man inte ska missa alt bör undvika om man är tre på semester varav den ena är en bäbis, några veckor yngre än Lasse?Lisa

Comments are closed.

LOADING..