DC undrar

”Satan så stora fötter du har. Är det som för killar?”

Svar: Du menar om jag har djup snippa? Hur vet man egentligen det? Kan man stoppa in en linjal? Eller kastar man in ett måttband och hoppas att det vecklar ut sig?

 1. Natta skriver:

  Sv: Alias: Då är det betydligt tuffare! Då blir det till att, tyvärr kanske köpa unisex skor, många skor, framför allt sport, funkar ju faktiskt för både kille o tjej. Sedan får du lyxa till det o gå till en riktigt duktig skomakare och beställa drömskorna! De kommer att kosta, men då får du ju en sko som är både bekväm OCH snygg (och som dessutom ingen annan har)! Är du i stockholmstrakterna någon gång skulle jag tipsa om Sveriges enda kvinnliga skomakerska, samt kunglig hovleverantör; superduktig, -kunnig och dessutom jättetrevlig! Du hittar mer info på http://www.skomakeriframat.se/ . Hoppas du vet hur dina drömskor ser ut! =)

 2. Alias skriver:

  Natta- vad gör man om man har strl 43/44 då.. Inte som om de ens kommer in… ;)

 3. Natta skriver:

  Hahaaa! Gå till bm eller gynekologen, tror jag är lättast, om man ska vara allvarlig.Ang skorna: fråga efter strl 42 i skoaffären, om de inte ”har kvar” kan du be om lite god service genom att önska att du får stå på nån lista, så kan de ringa dig när de får in något som passar… Våga prova strl 41! Skor, liksom kläder, har en tendes att bli större i strl o kan givetvis variera mellan de olika modellerna! Vet att strl 42 är svårt att få tag på, men det kommer mer o mer… (Har jobbat i skobranschen i 10 år… Hehe!)

 4. Man kan ju undra över det där som du skriver om… Jag har också 42 och vet av erfarenhet att killar med den storleken har betydligt lättare att hitta skor… så vad det gäller det är drt inte som för killar… men du är iaf rolig!!!

 5. Ha ha!! Kasta in ett måttband,var får du allt ifrån??

Comments are closed.

LOADING..