Om Hitler och Lutzen

”Det är svårt att veta med dig om du skriver så där för att provocera (å, detta i bloggsammanhang så utnötta ord. Allt dumt en bloggare skriver kan bloggaren alltid i efterhand påstå är provokationer) eller om du bara är historisk analfabet. Slaget vid Lützen har självklart precis ingenting med Hitler att göra, utom möjligen att de har Tyskland som gemensam nämnare. Fast det visste du ju såklart. Lasse gjorde bara en oprovocerad politisk statement helt apropå, kanske?”

Svar: Men det var ju inte JAG som gjorde hitlerhälsningen. Jag kan väl inte hjälpa att Lasse är trög.

  1. Emma skriver:

    hahahaha =)… tyckte de svaret va riktigt kul =) förstår inte vad som inte skulle va roligt med det…

  2. Ha, ha, ha, ha, ha!!! Inläggen kring Birgitta, Lasse och historiereferenserna är ju skitkul! Så det så.

  3. Maja skriver:

    Men Härregud Härregud Malin. Nu får du väl skärpa till bloggarhjärnfunktionen. VAR det vitsigt detta ditt svar? Nä. Uppenbar tomgång. Att ”Lasse är trög” – nej, bara dumt, du har förhoppningsvis skarpare skrivknivar i lådan? Bä.

Comments are closed.

LOADING..