Om när Joachim och jag var nykära

”Men ärligt, snodde du hans plånbok för att han skulle i väg? Varför vara så efterhängsen liksom? Får han lov att gå på toa utan din tillåtelse i dag?”

Svar: Javisst, jag tog hans mobil, eller plånbok eller ena sko så att han inte kunde gå. Detta var precis i början av vår kärlek så han vågade inte bli arg eller ens irriterad. ”Malin, träningen börjar nu” vädjade han. Haha det kunde han gott ha. Han ska vara tacksam. Jag kan inte tänka mig en coolare ursäkt än att ”förlåt att jag är sen men min nya tjej är så jävla kär i mig att jag inte får gå” Och så tänker alla att Joachim är årets hingst och börjar titta snett på sina egna flickvänner.

Nåväl. Varför vara efterhängsen? Varför inte? Hurra för tjejer och killar som inte splar spelet och visar att jag är GALEN I DIG. Kan de inte hantera det så kan de leta upp en tjej som sitter i soffan och låtsas vara svår. Nehej du, jag visar mina rätta färger omedelbart så blir det inga obehagliga överraskningar längre fram.

Får Joachim gå på toaletten som han vill? Svår fråga. Han går ju när han vill, men han säger alltid till sedan den gången jag trodde att han hade dött fast han bara hade somnat på pelletssäckarna. Men som alla killar sitter han alldeles för länge på toaletten. Ingen kan vara så hård i magen och jag kan höra det djävulska ljudet av illustrerad vetenskapssidor vändas.

Då ropar jag GÅR DET BRAAA JOACHIM varpå jag hör spol och handtvätt i panik.

Det är vackert förhållande vi har Joachim och jag. Det tycker Joachim också. Skulle jag tro.

 1. Malin skriver:

  SeasickJenny. Det är inte olagligt att vara psykopat. Däremot så skulle undertecknad gladeligen slita huvudet av någon som satt på dass i 45 min. DET kan du anmäla.

 2. Linnéa. Jag är verkligen inte lättkränkt. Men om någon skulle hålla på sådär mot mig så skulle jag anmäla dem pga jag skulle tro att det var en psykopat. Psykopater kan bli farliga som du antagligen vet. Därmed inte sagt att Malin är psykopat. Men om någon beter sig så mot mig alltså, så skulle jag bli superrädd.

 3. Till SeasickJennyBra, tänkt! Så fort nån gör nåt bus eller går utan för ramen, då SKA man anmäla dem för trakasserier. Funderat på att läsa boken ”Ingen tar skit i de lättkränktas land”?

 4. Tina skriver:

  Tack för uppmuntran till att inte ”spela spelet” mellan man och kvinna. Är just i en sån process, att jag dejtar en kille men inte visar riktigt hur mycket jag känner, just för att han inte riktigt är på samma nivå. Skitjobbigt att hålla inne med vad man känner och vad man vill. Men nu, si du, ska jag ta kontrollen och fråga honom helt enkelt! =)Kram från Tina i Borås, du vet där Elfsborg spelar

 5. Linda skriver:

  Hur kan man sitta i skitlukt och läsa i godan ro? Jätteäckligt!!! USCH. Bläddrar man innan eller efter man torkat sig? Hur kan man vara säker på att man är helt ren om fingrarna om man bläddrar efter i så fall? Matlea på hög nivå.

Comments are closed.

LOADING..