SKÄMMES

Om Joachim var allvarligt sjuk och skulle genomgå en operation skulle jag vara vid hans sida. Andra fick ta hand om barnen. 

Victoria har INGA barn. Hon har INGET arbete. Hon behöver INTE oroa sig för att inte komma till jobbet och sedan inte få ersättning från försäkringskassan och sedan inte kunna betala räkningarna. 

Victoria bor i ett slott och är en vuxen, normalbegåvad person som har makten att styra över sitt eget liv. INGEN på jävla Grönland hade hade tyckt illa vara om hon stannat hemma i Sverige för att hålla Daniel i handen. 

ALLA ingrepp är allvarliga.

Vilken bedrövligt värdelös flickvän Victoria är. 

Ska inte kronprinsessan vara en förebild? Är det en fin förebild som väljer ”jobbet” framför sin älskade när han är svårt sjuk?

 1. Måste verkligen hålla med dig. När man opereras vill man väl självklart ha sin älskade hos sig. Ska inte kungafamiljen visa att de också värnar om sina nära och kära och visa att de har känslor också? Om Viktoria hade varit där hade det bara visat att hon var mänsklig.Härligt att du vågar säga vad du tycker och tänker. Tråkigt när folk blir så provocerade bara, att de inte kan tänka ett steg längre. Du är smartare än dem…. Sverige lever i demokrati!

 2. sara skriver:

  Saken är ju den, att om din älskade hade opererats hade du suttit utanför sjukhusrummet och bloggat! Hur tragiskt är det? Då hade jag hellre åkt till grönland..

 3. Emma skriver:

  Sanningen är att Viktoria är en vuxen människa och har rätt att ta egna beslut som alla andra. Att hon väljer att åka till Grönland när Daniel ska opereras är jävligt underligt. Att säga att hon valde plikten är löjligt, hon borde ha stannat hos Daniel. Om det inte stämmer med hennes ”plikter” så kan hon abdikera, ingen tvingar henne att fortsätta vara kronprinsessa.Kungafamiljen bett om mer pengar för att betala för bröllopet. Samtidigt har barnfamiljer har inte råd att äta för att försäkringskassan kollapsar och små barn får psykiska problem av att bo med kackerlackor på rosengård. Och dom vill ha MER pengar till sitt bröllop?Skämmes!Och det enda dom har gjort för att fötjäna denna upphöjda status är att vara barn till sina föräldrar. Fy fan!Ps. älskar att du sa ”jobbet” inom citationstecken! ds

 4. L skriver:

  Ja jävlar vad monarkisterna blev galna helt plötsligt. Kan inte va lätt att va kåt på kungafamiljen hela dagarna

 5. fanny skriver:

  haha, gud, jag älskar hur upprörda alla blir. men jag håller med; victoria och sitt fina grönland, med fästman på sjukhus för en operation..logiskt.

Comments are closed.

LOADING..