Dagens krönika

har jag ingen länk till just nu men den handlar om egentid.

Det här är min bästa egentid. Lördagsmorgnar när Lasse har vaknat tidigt, fått välling och Joachim har fått honom att somna om genom att spela död.

Jag går runt i huset där bara ljudet att djupt sovande barn hörs. 

Jag går och plockar, tittar ut genom fönstret, hur ser himlen ut idag?, sätter mig vid datorn, just nu planerar jag namngivningen.

Den allra bästa ensamheten är den då man vet att huset är fullt av människor man älskar. 

  1. Natta skriver:

    Ja! Jag älskar också den stunden. Än så länge finns bara en man i huset som jag älskar, men det är nog så ljuvligt. Man går omkring, plockar o sätter på någon tvättmaskin, har man riktig tur så hinner man krypa ned en stund igen, kanske småslumra om lite, innan det är dags för dagen att vakna. Härligt! O som sagt, underbar egentid!

  2. den bästa ”egentiden” när barnen sover ff och guben med…bara njuta av tystnaden och dricka kaffe…:) enda egentid jag känner till…..

Comments are closed.

LOADING..