Mail om den sportiga sporten speedway

”Blev jävligt förbannad när du skriver så om Speedwayen. Visst att alla inte gillar samma sport, men att skriva att det inte är en sport.. Då har jag 10 st andra ”sporter” som är mindre värde att bli kallade sporter, bordstennis, biljard, curling, dans, golf. Så bara för att du inte gillar sporten behöver man inte såga den totalt, tror du kan ta bort ”fittorna” som står vid startgrinden, tror inte specielt många bryr sig om dem. Så ta din jävla ”fitt” terori o dra åt helvete….”
”Du suger!!!
Du har ingen jävla inblick i Speedwayn alls… Men vissa får skriva av sig i kvällstidningar fast dem är helt opålästa. Vem fan bryr sig att du hatar speedway. Botten napp för såna här inslag i tiningar, vad vill du framföra egentligen?”
”Hej!
Vet inte vilka sorts artiklar du brukar skriva menj det du skrev idag är ju bara så…
 
jättebra! 
 
Tack för att någon vågar säga sanningen!
 
Var kan jag hitta dig skrivandes i fortsättningen??
 
Mvh A”
”Hej! 
Tycker det var kul att läsa en så sann och ärlig artikel! 
Älskade den :D 
Keep up =)”

 1. Peter skriver:

  Hmm, pga dataproblem så har jag inte brytt mig, men hittade just nämnda artikel, och vet att den irriterade mig när du skrivit den utav 2 anledningar…1: Gridgirls…!!?? Hur kommer det sig att det var just speedwayen du hoppade på, när du har STCC, Nascar, F1 m.m… All motorsport har damer/tjejer/kvinnor som ett bihang…2: Just nyss nämnda ”kvinnor som bihang”… Hmm, vad är du själv till din fotbollsspelande kille…??? Och vad är det för sport egentligen…??? Se 20 misslyckade skådisar kuta och jaga boll…??? Ligger och kvider så fort dom tappar boll i hopp om att få en fast situation tilldömd till sig… Det är ju jävligt manligt….!!! Dit jag vill komma är att om du skall hårddra det så är det kvinnor som följer i all typ av manlig idrott, oavsett om et är motorsport, fotboll, ishockey el friidrott… Gå gärna in och läs inlägget på bloggen, där står det mer utförligt så du kanske får en bättre hel het….

 2. en riktigt tuff sport är ju fotboll, det är ju sååååå Manligt.. man springer och jagar en boll på en gräsmatta, SÅÅÅÅÅÅÅ MANLIGT!!! Tycker att du kan sätta dig på en speedwaycykel och försöka köra i 110 utan bromsar,växlar och annat, så ska vi se om du säger något sedan..Och öppna heller inte truten om du inte sett speedway live.

 3. Tror du någon bryr sig om vad en blåst bimbo som du tycker? Jag tycker t.ex. inte att journalisterna på Aftonbladet är riktiga journalister. Finns många många saker jag ogillar. Och många många saker du ogillar. Men detta visar bara din okunnighet som journalist. Speedway är sveriges tredje största publiksport. Och att hänga ut den när du uppenbarligen inte alls varit på plats på någon tävling får dig att verka än med dum i huvudet. Ytterligare en journlist som på alldeles egen hand bevisat hur ovärdig hon är att kallas just journalist.

 4. Ansi skriver:

  Jag bryr mig inte om debatten ”sport eller inte sport” men jag håller med dig Malin om att det ser rent löjligt ut då vissa sporter tar in dessa ”go go” brudar som bara står där och ser snygga ut. Likadant är det inom basket, innebandy på sm-finalerna (bara herrfinalen?), till och med då man ska ställa ut bilar ska dessa tjejer strutta runt kring bilarna för att (antagligen) locka manliga köpare. Det är 2009 och vi borde ha kommit längre än så…

 5. dmt skriver:

  Du verkar ha ett oerhört behov att hävda dig så du kommer antagligen fortsätta sprida dynga i framtiden också, jag vädjar nu, sluta! Man kan tycka illa om mycket, men att klanka ner på människors intressen är väl lite väl?Är det så bra ställt här i världen så du inte har något bättre än att trycka ner människors glädje att utöva en sport?Ne fy fan, skäms. Jag följer in speedway själv, men jag har väl fan lite folkvett och tycker att det är trevligt att folk har nått att göra, och tycker jag inte om det så kollar jag inte på det, har du en lista på kylskåpet också över saker du i allmänhet föraktar?Och jag förstår att du skriver för Wendela och det sätter dig i en sits där det hör till att visa sig stark, men det lyser igenom att du ordbajsar om hur du behandlar din sambo/pojkvän, lite lägre, inget att säga till om. Antingen tar du i lite väl, eller så är han en jävla mes? Men såklart, det är ju ”GIRLPOWER” som gäller, och vad vore det inte om den feministiska andan inte eftersträvades så galet fantatiskt så det skär i hjärtat om det är så att en man gjort något bra?Ne usch, fy. Fortsätt skriv, för det är det fina med grundlagen. Men det finns ju faktiskt nått som heter folkvett, och då behöver man inte smutskasta en hel sport(er) bara för att man själv inte tycker om den, då kan man ju åka ner dit och kolla, sen gör som jag släng skiten i ansiktet på nån som kör då han dem får chansen att förklara varför dem älskar det dem gör.

Comments are closed.

LOADING..