Megan Fox

Jag är urless på Megan Fox. Foxa mig hit och foxa mig dit. Hon är världens vackraste, världens sexigaste och världens hetaste enligt den och den och den. 

Var då?

Angelina Jolie är snygg, prinsessan Madeleine är snygg, Tuva Novotny är vackrast av dem alla. Men Megan Fox är inte snygg. Det ser ut som om hon har färgat håret svart hemma och samtidigt tonat ögonbrynen. Hon ser tacky ut och nu för det vara sluttjatat om att hon är snyggast i världen. Hon är inte ens snyggast på vår gata om jag inte är hemma.

  1. Nu tycker jag att ni är väldigt taskiga. Varje små killes dröm är ju att se transformer där hon spelar i och hon är extremt sexig i den filmen. Så kom inte och säg att man är less på henne eller att hon är ful. För det är ju skit snack

  2. Emma skriver:

    Malin avundsjuka suger eller hur, du mår så dåligt över din flygplansolycka till ansikte att du inte kan uppskatta riktig skönhet. Jag tror att till och med Megans Fox bajshål är snyggare än hela du, thats it, suck it up. Du är bara en trött 2 eller 3 barnsmorsa med hängpattar, hängröv, och ett ansikte man inte vill se i dagsljus, som är avis på en snygg ung brud som Megan Fox.It sucks to be you eller hur.

  3. I’m soooo with you on this one. Ett förbannat jävla tjat om den där Megan. ”Världens sexigaste skådespelerska”. Nej hon är inte världens sexigaste, och vadfan har hon presterat inom skådespeleri?

  4. Tina skriver:

    Sluta med avundsjukan! HON E HET SOM FAEN!!!

  5. Jag tycker hon ser bajsnödig ut på alla bilder. Som att hon står och håller sig och måste ha munnen lite öppen och den där blanka blicken för att inte göra på sig innan hon når till toan. E sjukt less på att folk verkar tro att det e suuuupersäxy att gå runt med öppen mun. STÄNG DEN!

Comments are closed.

LOADING..