På getaway med mamma som har mobi

DSC01275.JPG

På getaway med mamma som har mobilen i örat och har pratat jobb i en timme. Mycket avkopplande.

  1. hjääälp; vi ska semestra lite i kalmar och jag undrar om det finns ett lekland i kalmar och vart i kalmar det finns i så fall? hittar inget riktigt bra på nätet om detta. har du nåt annat bra tips på vad man hittar på i Kalmar? finns det någon jättespännande lekpark tex där barnen kan rusa av sig en stund?

  2. hjääälp; vi ska semestra lite i kalmar och jag undrar om det finns ett lekland i kalmar och vart i kalmar det finns i så fall? hittar inget riktigt bra på nätet om detta. har du nåt annat bra tips på vad man hittar på i Kalmar? finns det någon jättespännande lekpark tex där barnen kan rusa av sig en stund?

  3. hjääälp; vi ska semestra lite i kalmar och jag undrar om det finns ett lekland i kalmar och vart i kalmar det finns i så fall? hittar inget riktigt bra på nätet om detta. har du nåt annat bra tips på vad man hittar på i Kalmar? finns det någon jättespännande lekpark tex där barnen kan rusa av sig en stund?

Comments are closed.

LOADING..