Såg ni den här?

Jag vet inte om ni läser kommentarer eller inte, men dagens tips är att göra det. Man kan hitta riktiga guldkorn. 

Som den här:

 

”Malin avundsjuka suger eller hur, du mår så dåligt över din flygplansolycka till ansikte att du inte kan uppskatta riktig skönhet. Jag tror att till och med Megans Fox bajshål är snyggare än hela du, thats it, suck it up. Du är bara en trött 2 eller 3 barnsmorsa med hängpattar, hängröv, och ett ansikte man inte vill se i dagsljus, som är avis på en snygg ung brud som Megan Fox.
It sucks to be you eller hur.”
Igår eftermiddag tog mamma och jag en paus på hotellet och delade en öl från minibaren och så läste jag denna högt. Vi skrattade så att vi hade svårt att hålla tätt. 
”Flygplansolycka” HAHAHAHA!
Det är förresten inte alls omöjligt att jag ser ut exakt som Megan Fox bajshål, vad vet man? Men troligen har hon blekt anus och är mer lik Emil i Lönneberga. 
  1. HAHAHAHAHHA JAG ÄLSKAR DIG :D

  2. PB skriver:

    Om ditt ansikte ser ut som Megan Fox rövhål och ger Joachim oralsex så blir ju det samma sak som om…Tanken svindlar. Vilken otrohet.

  3. undrar vad hon jobbar med om hon har sett megan fox röv hål??måste vara ett skitjobb….

  4. Men alltså.. till dig Emma, som skrev kommentaren.. Oavsett vem som är snyggast av Malin och Megan, eller vad du tycker om endera av dem.. Hur är egentligen läget med någon (läs: dig) som häver ur sig så mycket skit och elakheter till någon annan? Vad är det du hoppas på? Att Malin ska bli ledsen och kanske gråta en stund där hemma bland de tre barnen? Skulle det kännas riktigt fint? Jag skulle vilja ta ett snack med dina föräldrar och fråga vad de gjorde när de skulle ha lärt dig vanligt hyfs (och att man inte behöver säga häva ur sig allt som dyker upp i huvudet).

  5. anonym skriver:

    men titta, vad härligt en av dina läsare möter dig på den låga nivå där du själv befinner dig.

Comments are closed.

LOADING..