Om sminket

”Vad hände med sminket från H&M som du talade gott om för ett tag sen? Passar det inte fröken längre, nagellack från chanel?? varför? eller får du cash bara för att namedroppa märken?”

Svar: Jag har väl aldrig pratat om HM-smink? Och jo, jag får en STOR hög med kontanter från Chanel varje månad. De tycker det är en god affärsidé att ösa pengar över en trebarnsmorsa i Kalmar med nedbitna naglar.

  1. Anonym skriver:

    Dessa dumma människor. De är rena humorn. :)

  2. Men Gud vad folk ar jobbiga….om man ar sa totalt svatsjuk over ett javla nagellack sa tycker jag att det ar lage for lite sjalvinsikt kanske??????

  3. Jag jobbar delvis med kommunikation via bloggar och detta är ingen kampanj för Chanel. Stora märken som Chanel väljer lite andra vägar för att föra ut sitt budskap. BTW: Hur orkar man klaga på en blogg? Passar den inte din smak, läs ngt annat!

  4. Varför läser dn del personer överhuvudtaget andars bloggar om de inte gillar eller är intresserade av det som skrivs?fy sjutton vilket slöseri med tid!!Gör något som du blir glad av på riktigt istället!fast det kanske du (svenska gnällspik!) inte vågar?för huga – då blir man ju faktiskt tvungen att koncentrera sig på sitt EGET liv!ve och fasa.

  5. Dumma Chanel – de borde ösa pengar över dig. Och mig också…! Fattar de inte vilka reklampelare vi skulle vara?!?!?

Comments are closed.

LOADING..