Dagen så här långt

 

Idag andas vi ut. Släktkalas onsdag och torsdag med mat till många. 

Nu är det respit till december då någon annan fyller år.

Idag har Joachim varit ledig och jag passade på att ta med mig lilla till stan, bara hon och jag. Ibland får jag panik när jag tänker på att livet bara rusar förbi med skrik i hallen och SITT STILL PÅ STOLEN. Jag vill njuta av mina barn och ju fler jag har desto mer ångest har jag över mina tillkortakommanden.

Så idag, jag och lilla ensamma i tre timmar. Först åkte vill till stadsbiblioteket och läste böcker, spelade spel och lånade hem böcker och skivor. En bok heter Ängeln Gunnar dimper ner och verkar bara handla om en massa döingar. 

Efter biblioteket gick vi till hälskosten för att handla ny tandkräm. Man kan alltså inte borsta tänderna med tandkräm som saknar fluor, man får hål i tänderna. 

Vidare till Kullzenska där lilla tog en ostfralla, wienerbröd, cookie och jordgubbsmer. Mamman tog räksmörgås, rödbetskaka och gunpowder-te.

Sedan gick vi till två leksaksaffärer och önskade runt i ring. 

  1. Tack för en underbar blogg.Måste bara få säga att din nya bild, den när du sitter med en kaffekopp, är underbart fin!Ditt ansikte är underbart och dina drag är jättesöta.Nu till min fråga;Har du alltid mittbena eller skiftar du från mittbena till snebena??Många kramarUlla

  2. Emma skriver:

    Ängeln Gunnar är superbra! Mina två syskonbarn älskar den.

  3. Vill fortfarande höra om nya mobilen, snäääälla!! Är den bra? Är den bäst?

  4. Mysigt !!!! Fick mitt andra barn för två månader sen och är rädd att tjejen på 2,5 år ska känna sig undamskuffad + för att Lillebror Sigge är snäll och lugn, äter och sover mest så jag kan ägna tid åt min stora älskling Ebba…..stort + för ensamtid med alla trollungar, tack för en bra blogg…. Linda Karlsson Bergkvara..

  5. Låter som en helt perfekt dag. De där små stunderna är de bästa o viktigaste, när man har barn. Man behöver inte göra det så komplicerat!

Comments are closed.

LOADING..