Vänta ni bara

Jag är så glad att det inte är problem med syresättningen i kommentarsfältet angående lärarna. 

Jäklar vad vi ska diskutera detta, lite senare. 

Min lördag ser ut så här.

7:00 Lasse vaknar

7:30 Göra välling, byta bajs och väcka flickor små

8:30 Äta lördagsfrukost med ägg från pappas pullor, marmelad på svarta vinbär och lördagstidning. 

9:00 Klä på, borsta hår och tand, packa väskor och ut i bil.

9:30 Köra till Ingelstorps kosläpp. Ljuvligt. 

10: 30 Jag kör lilla till Leos lekland för kalas. Joachim och resten av klicken stannar med kossorna.

11:10 Tillbaka på kosläppet, hämtar Joachim och Lasse. Stora stannar med Åsa och Anders. 

12:00 Hem och hämta grejer. 

12:20 Skjutsa Joachim till träningen. 

12:30 Hämta lilla på Leos. 

12:45 Hämta mat

13:00 Hämta stora hos Åsa och Anders

15:20 Köra till Fredriksskans

15:45 Köra till videobutiken och låna filmer

16:00 Hem och städa huset ensam med tre barn

17:00 Åka till mamma och pappa och höra mer om pappas ”ejventur mejd auvluppet”

17:30-21:30 Jaga tre barn runt mammas och pappas hus samt bada dem alla i badkaret

22:00 Kanske en lugn stund i soffan till ljudet av pappa som sover respirator-style framför Stieg Larsson som han bara ”muste sej”. 

  1. Ansi skriver:

    Jaha Ellen, vad är konstigt med det hon skriver? Har själv fyra barn och känner igen mig precis. Tycker inte att man behöver skriva om barnen eller familjen som om de aldrig finns konflikter eller att allt bara är ”så härligt” eller ”så underbart”. Såna bloggar är ju urtrista! Malin skriver ju om vardagen som den är, ärligt och roligt. Det tror jag att hennes barn kommer att uppskatta då de är större! Varför linda in allt i en förljugen värld eller vara någon man inte är utåt?

  2. Ellen skriver:

    Ibland när jag läser din blogg blir jag riktigt mörkrädd! Du har en stil i din blogg med mycket ironi men de saker du skriver om din familj är inte alltid så härliga att läsa! Visst, det är jobbigt att ha tre barn, det är jättejobbigt att städa heela huset själv, det är jättejobbigt att ha en fotbollsnörd till man,( jag vet, jag sitter nämligen i exakt samma situation som du bara det att vi har fyra barn , fast i ett annat lag…) men vad jag vet har väl du som alla andra ett fritt val både vad gäller att städa hus, skaffa tre barn och allt annat som har med det att göra? Eller…? Min tanke är dessutom vad skall barnen säga när de blir såpass stora att de själva kan leta rätt på din blogg,( även om den då är borta..) och läsa alla dessa rader du skrivit om dem?.

  3. Varför byter du bajs? Är det inte bättre att bara ta bort det????

  4. pust, skönt att höra att nån mer än vi åker på kosläpp :-) det är nåt alldeles speciellt med de där hoppande och skuttande kossorna, det är vår och det spritter i bena. Tyvärr är det ingen i vår bekantskapskrets som tycker likadant så därför står vi där, lilla familjen med två barn, varje år och, ja det känns bra. Så vi åker nog dit nästa år igen.

Comments are closed.

LOADING..