Kärnfamilj på tub…

20100426.JPG

Kärnfamilj på tub 99 kronor. Mamman har inte mens och pappan sitter inte för länge på toaletten.

  1. Som din familj då… du som skirver så mycket om denna kärnfamilj me all lycka… Jag/vi har länge tänkt att skriva till dig… de e nämligen så att du flera gånger skrivit om oss ensamstående mammor/vi som har separerat o sen kanske lever själva me våra barn,eller skaffat en ny karl. För lääääänge sen skrev du en artikel i aftonbladet ang ”mammor som väljer fel pappa till sina barn -får skylla sig själva”.. Då var jag nyförlöst jag orkade inte leta upp din mail/skirva till dig ..-hade andra viktigare saker för mig.. men har sparat den artikeln o diskuterat den med mammor.Sen dess har jag,vi med intresse kollat upp olika saker du skrivit samt (gjort bort dig TOTALT) i Tv4 senast ang anorexi,modets sjuka smala ideal… -när flickan står breve o du säger nå så DUMT o okunnigt- att man har mycket hemifrån o att mamman har stor del i om barnen får ätstörinigar… varpå flickan med förflutet i svår anorexi svarar dig att- hennes mamma minsann varit jättebra o inte gjort så att hon fått denna sjukdom. .-GUD så pinsamt uttalande av dig… o okunnigt…-helt fantastiskt !!!Jag är en mamma själv, har en son… ang detta med att vi på något sätt skulle välja fel pappa till våra barn vi som är ensamstående gör mig illamående av dina ord o patetiska, omogna kommentarer. Då kan jag lova att jag talar för en väldig massa ensamstående mammor som inte tål din artikel i aftonbladet. Vi är några mammor, 5st som brukar ses o prata… o just denna artikel har vi diskuterat-samt dig. Det är så sorgligt att du är så osäker samt otygg att du måste förlita dig på att du ska ha en karl för att vara lycklig. Dessa mammor som är ensamstående o enligt dig ”får skylla sig själva” är ju ren idioti att du ens har mage o skriva om. Istället borde du som offentlig person LYFTA dessa mammor som gör det DUBBLA jobbet mot va du gör!!!!!!!!!!!!! Är de då mammans fel att pappan när barnet är fött -plötlisgt försvinner o tycker det är mycket roligare att hänga på krogen medans nyförlösta mamman ligger hemma o ammar… undrar vart han är…varför han inte svarar …osv… sen får reda på att han ”gjort ett snedsteg”… -är de mammans fel..???? för du du menar att vi får skylla oss själva???????????? Alla har de inte så lätt.. o vad skulle du säga om din man berätta att han haft en älskarinna i 4år..?..vad skulle du säga då? jo att du får skylla dig själv…eller?… tänk över dina ord, o visa respekten för mammor o kvinnor som blir lämnade. Mvh: LisaB, ninni.A, MarieB.ÅsaG,Laila.B och JosefinaB.

Comments are closed.

LOADING..