Men Daniel

”Hej Malin.
Jag skrev för ett par dagar sen en kommentar till dig som du inte valde att publicera?
Det gällde en krönika du har skrivit i tidningen Åxå om vad det är för fel på att små barn ska kunna bära stringtrosor. Nu när jag ser detta inlägg så funderar jag ännu mer på denna krönika. Var det enbart en provokation till Kalmars ungdomar eller vad det något du tyckte?
Vore tacksam för något slags svar.”

Svar: Daniel, jag ska vara etthundra procent ärlig mot dig eftersom du framhärdar. 

Jag godkände inte din kommentar eftersom jag tyckte att det skulle bli pinsamt att förklara för dig. 

Jag skrev en krönika 2002 som var en reaktion på att en butikskedja sålde stringtrosor till barn. Jag blev vansinnig och skrev en ironisk text om att jag letade efter stringtrosor till min veckogamla bebis. Och du trodde alltså att jag menade allvar. 

Om du, på fullaste allvar, tror att jag ville ha stringtrosor till min lilla bebis så säger det mer om dig än om mig är jag rädd. 

 

 1. Linn skriver:

  Intressant detta!Jag undrar hur folk kan skriva dessa kommentarer utan att se båda sidorna av diskussionen, som vissa gör här? Om någon har en länk till krönikan från 2002 vore det jättebra!? Jag kommer inte uttala mig innan dess…

 2. karin skriver:

  Nej, du skriver inte luddigt, däremot finns det gott om människor utan humor och välfungerande intellekt i vilket man kan böja, vrida och vända på saker och se att det skrivna ordet har en underton eller annan mening.

 3. Linn skriver:

  Det vore intressant att läsa den där krönikan. Finns den att få tag på någonstans?

 4. Lisa skriver:

  Nej då, Malin skriver inte luddigt. Däremot är det gott om människor som mer än gärna vill missförstå därför att de då får känna sig kränkta. Det lyser liksom upp vardagen lite att få känna sig påhoppad.

 5. Majken skriver:

  Du skriver väldigt luddigt många gånger och det är väldigt många som misstolkar vad du säger. Du får gång efter annan komma tillbaka och förklara en text du skrivit. Så tydlig är du inte. Sen kanske Daniel valde att misstolka din krönika, det tror jag också.

Comments are closed.

LOADING..