Boende i Skåne

Familjen Wollin-Lantz ska åka på semester i Skåne. Vi behöver tips på otroligt mysigt boende för en barnfamilj i Kivik och Ystad. 

Tillägg: Vi ska sova en natt på varje ställe. Sådan är en långsemester när man lever med en fotbollsspelare. 

 

  1. 1. Blåsingsborg (bo)2. Brantevik3. Café Annorlunda (Kaffestugan Annorlunda?)4. Sandhammaren5. Kåseberga / Ales StenarDär har du det…Välkommen till Skåne. Själv åker vi nog motsatt håll. Det blir till södra Öland för femtielfte gången.

  2. Sofia skriver:

    För många år sen bodde jag en natt på Esperöds herrgård, en lite annorlunda bed&breakfast med ett arboretum (exotisk trädsamling) att leka i och en märklig uppstoppad björn som möter i hallen. Drivs av konstnärer och var himla mysigt. Nu framgår det inte vad det kostar på deras webbplats: http://esperodsherrgard.se/blog/index.php/om/ men kanske kan det vara av intresse?

  3. anna skriver:

    hej! Har inte direkt någit tips på boende men enda sedan jag började läsa din blogg har jag tänkt på ett café i ystad som jag verkligen tror att du skulle älska, kafé helsa på. Det är ett urmysigt café i centrala ystad som gör allting själv och dessutom är allt ekologiskt och inredningen är precis sånn som jag tror du älskar. http://www.helsapa.se :) ha så mysigt på semestern!

  4. sara skriver:

    jag ska jobba på kaptenshusets b&b i Kivik i sommar och det är nytt och fräscht. Annars är Kivik Strand jättefin och ligger precis vid hamnen (och granne med mig!)

Comments are closed.

LOADING..