Dagens krönika

Här

Och så länk till kinesen

 1. Michis skriver:

  Den kinesiska kalendern stämmer som sagt i 25% av fallen. Gissar man bara hejvilt så har man 50% chans att gissa rätt.

 2. Anne skriver:

  Kollade retroaktivt och det stämde. Hm!Fast det där med vattnet i kroppen var tvärtom för mig – en uppsvälld valross med dottern och liten och nätt med kulmage med sonen.

 3. ha ha 3 fel av tre möjliga

 4. Var på ultraljud idag och barnmorskan sa flicka…. jag kunde bara ha frågat kinesen som också sa flicka :D

 5. Linda skriver:

  Ett tvärsäkert knep är att ta en guldring, och hänga den i en guldkedja som en pendel.Låt ringen hänga över naveln, ca 5-10 cm och håll kedjan stilla mellan tumme o pekfinger.Alldeles strax kommer ringen börja röra sig, antingen snurrar den runt runt (=flicka i magen)eller pendlar den fram och tillbaka(=pojke i magen) Har fungerat på mina 5 barn samt min svägerskas 5 barn… Prova även på någon som inte är gravid så får ni se! Ringen snurrar i en cirkel på kvinnor om man ej är gravid och pendlar på män. Måste vara något magnetiskt mirakel…..Lycka till alla gravida, fantastiska blivande mödrar och fäder där ute!! =)Skulle vara roligt att få veta om det har stämt på fler än oss, hör gärna av er om resultatet. Malin kan säkert vidareförmedla eller så…

Comments are closed.

LOADING..