Om mina pantyhose

”Snälla Malin,
Inte strumpbyxor. Köp stay up:s”

Svar: Aldrig i livet. Stay up’s är för sexy ladies och en sådan är inte jag. Stay up’s rullar ideligen ner. Jag bar ett par på Blogawards och det var ett helvete. Jag älskar strumpbyxor och har dem i en miljard olika färger. De är ett stöd för mage och stjärt. 

Joachim tycker det är rysligt osexuellt när jag med bara tuttar springer omkring i mina färgade kalasbyxor upp till armhålorna. Han hävdar att han blir blind. 

Men ville han haft en stay up-girl skulle han ha dejtat en foxy lady. Skyll sig själv Lantz.

Heja strumpbyxan!

 

 1. Jocke skriver:

  Vi kan gifta oss du och jag. Du får strutta omkring i strumpbyxor när du vill ;)

 2. Madde skriver:

  Jag tycker att det är tillfället som avgör. Stayups i bra kvalitet ”rullar” inte och strumpbyxor för några tior extra är värt guld. Du slipper rullningen och hänget mellan benen som kommer efter ett tag på lågprisstrumporna. Kika in på http://www.strumpbyxoronline.se – en specialiserad butik bara på nätet.

 3. Anna skriver:

  håller med! och att ha stayups under en kjol är ju som att gå naken, det känns väldigt bart och det gillar inte jag. Jag som inte är någon sexylady heller hade dessutom garanterat varit en av de få där stay upsen kasat ner och landat vid forknölarna, utan att jag märkte det! Jag säger som du, sambon visste vad han fick när han valde mig :-)

 4. Jenny skriver:

  Min sambo kan inte bry sig mindre om vad jag har på mig eller inte. Han tycker att jag är snygg oavsett om jag har på mig sunkiga träningsbrallor/pyjamasbyxor eller tight klänning. Om jag har på mig stay-ups eller strumpbyxor, det spelar inte honom nån roll. Jag tror inte att han kunde bry sig mindre i alla fall. Jag lägger inte heller några värderingar i hur min kille klär sig. Han är lika fin i vad som han med. Det enda han inte gillar att jag struttar omkring i det är plagg i plysch. Han tycker det är ett läskigt material att ta på.

 5. Jag håller med Malin…I lööööve the strumpbyxa i regnbågens alla färger. Nedhasad stay-up eller välsittande strumpbyxa, 0-1. /Målvaktsmamman

Comments are closed.

LOADING..