Prinsessan på soc

prinsessa-198162-0_3_86182w.jpg

Titta på den här kvinnan. Ung, vacker och frisk. Vet ni vad hon gör?

Ingenting. 

Hon gjorde slut med sin kille och nu åker hon runt och ska ”läka”.

Hon åker till New York och hon åker till Miami. 

Hon umgås med ”väninnor”, shoppar och solar.

Madeleine, det är bara en kille med bakåtslickat hår. Det finns fler. Det finns massor. Plenty of fish in sea.

Och alla vill ha dig eftersom du är snygg och rik och har barnfödarhöfter. Så ryck upp dig nu och fixa ett jobb. 

För snälla rara nån, att välja tapeter till syrrans vardagsrum ÄR INTE ETT JOBB.

 

  1. Jag skrev ett inlägg som en kommentatör sa var likt det här inlägget. Det stämmer någotsånär. Vad som är fascinerande dock är att jag valde samma bild som du, utan att ens känna till det här inlägget. Av alla Maddebilder på nätet tog jag den här, vilket bara kan förklaras med att den verkligen illustrerar lillsessans beteende just nu.

  2. Så sant! Kunde inte ha sagt det bättre själv.

  3. Jag tycker faktiskt synd om Madeleine. Det kan inte vara lätt att vara hon i dessa dagar. Det svider visst i mina ögon också när jag tänker tillbaka på min separation och jag inte hade en chans att slicka mina sår. Jag var tvungen att jobba på mitt nattjobb och ta hand om mitt lilla lilla barn i alla fall. Men det skar lika mycket i mina ögon när Mona Sahlin som vi faktiskt röstat fram smusslade omkring med en massa Toblerone osv. Och tog Timeout på Mauritius. Det sved rejält. Hon hade ju tom satt sig i båten själv så att säga med smussel och fiffel med räkningar osv. Madeleine har inte ens kunnat välja själv. Hon är född i allmänhetens synfält. Och alla saker hon gör blir bedömda efter hennes titel, inte för hennes personlighet. Jag känner inte henne personligen, men jag känner en utav killarna hon brukar umgås med. Han säger att hon är en utav de mest omtänksamma tjejer han nånsin träffat. Ja, jag kan ärligt säga att jag är avis på hennes möjligheter att dra i väg, men jag kan också ärligt säga att jag inte för en sekund är avis på hennes liv.

  4. Anne skriver:

    Men vilken illvillig avundsjuka!Det är väl ingen nyhet att vi har ett kungahus, ett faktum som man kan ifrågasätta på många plan. Men jag tycker nog också att det måste vara hemskt att få sitt misslyckade kärleksliv uthängt på alla löpsedlar. Att ha kameraobjektiv i ansiktet när man bara vill skrika och gråta. ”Ett riktigt jobb” – ja för det finns ju mer riktiga jobb som modebloggare och stylister och mediepersonligheter…Madeleine har dessutom en akademisk examen med konst som huvudämne. Säkert skulle hon och andra i kungahuset ofta vilja ha ”vanliga” ”riktiga” jobb. Jag är inte för monarki. Men jag är för empati och mot missriktad avundsjuka.

  5. Helen skriver:

    Om man är en ”vanlig” människa får man sin a-kassa indragen om man dristar sig till att utebli från sitt möte på AF några dagar efter att döden kom och tog ens barn. Om man är prinsessa som blir bedragen av sin pojkvän kan man gott få unna sig att åka till Miami och vila upp sig och bekosta det med skattemedel inbetalda av ovan nämnda fd småbarnsmamma. Det är så skönt att få leva i en av världens mest jämställda demokratier.

Comments are closed.

LOADING..