Dagens krönika

Här

  1. Både min man och jag anser oss vara relativt intelligenta människor som kan göra genomtänkta val. Vi har båda lång högskoleutbildning (om nu det har med saken att göra) och är politiskt intresserade (om nu det har med saken att göra).Men du menar alltså att vi inte borde få bestämma själva över vårt samt våra barns liv? Det vore som att låta barnen äta så många glassar de vill, eller vad du nu skrev.Det är andra, politiker, som ska bestämma över våra liv. Politiker som är människor precis som alla andra. Vissa smarta, andra lite dummare och några till och med idioter. Och trots att politikerna kanske (troligtvis) är betydligt mer inkompetenta än vi när det kommer till barnens barnens bästa så ska de bestämma vad vi ska göra. Tycker du.En politiker, inte jag, mamman och psykologen, samt min man ska bestämma vad som är bäst för vår familj och våra barn.Fast det förstås, vi kanske skulle få dispens. Eftersom min man har tagit ut alla föräldradagar. Vi har ju gjort som politkerna vill. Vi har gjort rätt.Nej du.Här är du faktiskt helt fel ute.Länge leve valfriheten.

Comments are closed.

LOADING..