Elin tycker

”Självklart är alla män knarkare i Sthlm. Självklart är det så. Det måste de ju vara… Han såg ju dessutom annorlunda ut, så garanterat är det en junkie på väg att stjäla en Mac. Det kan ju för guds skull inte varit nån person som var lite efter och inte riktigt hade alla hästarna i stallet? Det som du skriver är som en repris på vad min mormor alltid sa när hon levde. Hon VISSTE med säkerhet att alla långhåriga killar i Sthlm var knarkare, ja inte bara långhåriga killar förstås utan rättare sagt nästan alla killar i Sthlm är knarkare. Som tar sprutor. Och om man går på plattan ska man akta sig så att de inte sticker en i låret med sina knarkarsprutor. För det gör de så fort det kommer en snygg brud som inte knarkar. För de vill våldta henne och och de kan de ju bara göra om de stuckit henne i låret med knarkarsprutan först. Så börjar litanian jag hörde varje gång det kom på tal att jag flyttat i från Gbg till Sthlm…”

Svar: Det vet varenda människa att man får knarksprutor i benet på plattan. 

  1. Linda skriver:

    hahaha….det där var det jag fick höra hela uppväxten också. Farmor trodde att man antingen skulle bli överkörd på gatan eller bli knarkare om man gick på plattan. Det har inte hänt (än) och då har jag ändå bott här hela mitt liv. Men farmor är fortfarande orolig :)

  2. Haha, ja det vet ju alla! Varje gång vi skulle åka till Stockholm, på skolresa eller annat, var min mors förmaning att inte möta någons blick, för OM de vore knarkare vet man inte vad de kan ta sig till. Det lustiga är att nu när jag flyttat till Stockholm märker jag att jag fortfarande har det lite i mig, att undvika att möta blickar, för man vet ju aldrig.

  3. ELIN: En kurs i humor och ironi hade nog inte varit helt fel för dig. Tror inte Malins blogg är något för dig.Pinsam och korkad kommentar av dig!Fortsätt och skriv som du gör , Malin! Du är störtskön!

  4. JAG VISSTE DET!! Alla 08 är knarkare. Själv har jag varit på besök i Stockholm flera gånger , nu är jag livrädd att jag också ska bli knarkare. Tacka vet jag Kalmar!!

  5. Li skriver:

    Ironi är livsluft!!Om de som inte förstår ironi kunde hitta en annan plats att spy ut sina korkade kommentarer på så skulle nog Malins liv bli liiiiite trevligare.ELIN: läste ditt inlägg som Malin publicerade och tänkte ”fan va skönt med en som kontrar med Ironix2 på ett ironiskt inlägg” sen dödade du det fullständigt med din kommentar ovan…. synd! där hamnade du direkt i facket ”tråksvensk”.MALIN: keep up the good work! och fortsätt med gåstricket (låt det rinna av) mot alla korkade förståsigpåare

Comments are closed.

LOADING..