Huset från min barndom

Nu ska det säljas. Mormors barndomshem

Tänk vilka möjligheter att göra detta till en dröm. Huset på kullen vid sjön. 

I hallen ovanför trappan, intill fönstret, stod en motionscykel. Där stod vi kusiner på kö för att få trampa en minut åt gången, sedan var det nästas tur. Det kunde vara lite segt mellan middag och efterrätt men motionscykeln kunde man lita på. Jag minns fortfarande hur den lät, den där cykeln. Och jag minns fortfarande hur hårt kusiner kunde nypas om man cyklade för länge. 

 1. Maria skriver:

  Herregud va fint, köp det vettja. joakim kan pendla :-/

 2. Nina*S skriver:

  Nu förstår jag varifrån din hussmak kommer (som f.ö. ligger mkt nära min så jag gillar dina hemnetinlägg skarpt).

 3. Och??? Lugn kan man inte köpa i stan..

 4. Ni som skriker KÖP har aldrig varit i Älghult. Och det ska ni vara glada för.

 5. Mi skriver:

  Malin!! Mormors hus har ju potensial!! men…älghult…mindre skoj kanske!

Comments are closed.

LOADING..