Kvällens outfit och…

Kvällens outfit och nu går vi hem

chic2.jpg

 1. J skriver:

  Älskar den outfiten.

 2. Lisen skriver:

  Men du, jag gillar dig verkligen du skriver skitkul. Men din klädsmak, hjälp! Inte bra

 3. Linda skriver:

  Wow – vilken kjol! Den är helt fantastisk, och du är jättesöt!

 4. Carro skriver:

  Varför har du inte lagt upp länken till din krönika om alkohol och graviditet? Jag hoppas verkligen inte att du gör det för den var verkligen riktigt dålig och fylld med översitteri. Jag tycker att du brukar ha vettiga debattinlägg i vanliga fall men nu verkar du helt ha tappat känslan. Du får tycka precis vad du vill men du behöver ju inte vara nedlåtande. Nej, ett lite vidare perspektiv och ett öppnare sinne skulle nog inte skada…

 5. Anne skriver:

  Snyggsnygg kjol!!

Comments are closed.

LOADING..