Cecilia gör ett seriöst inlägg

”Aha! Så Fritzls ungar älskar sin far och bör så göra? Man kan spöa upp sina ungar och trakassera dem både fysiskt och psykiskt för den kärleken är villkorslös? Good to know.”

Svar: Hur mycket mogenjuice hade du druckit innan du skrev detta?

  1. Anna skriver:

    Ehh, vad är det du försöker säga?????? Jag förstår den okända cecilias pastaende, men ditt svar verkar höra till nan annan debatt, eller…??? Putslustighet (??) istället för vuxet, genomtänkt svar pa ett giltigt inlägg? Vad har du själv för seriefigur pa juiceförpackningen?

  2. Anne skriver:

    Nu förstår jag hur det funkar. Det är bara du som får dra saker till sin spets för att dissa andras åsikter. Kul teknik!

  3. men varför står det nu som anonym? hahaha det här blir ju bara yrare och yrare. nu går jag och lägger mig. gonatt! :)

  4. hahaha jag trodde först du menade att jag skrivit det där. yrade till det lite :) antar att det var nån annan cecilia helt enkelt, jag kan inte se de andras kommentarer av nån anledning. skumt!

  5. Det var DU som sa barns kärlek till sina föräldrar är villkorslös. Jag tycker inte att den är det. Alls. Jag tycker vi som föräldrar har en massa saker vi måste leva upp till för att få deras kärlek. En massa villkor. Där skiljer vi oss visst åt.

Comments are closed.

LOADING..