Anne förstår hur det funkar

”Nu förstår jag hur det funkar. Det är bara du som får dra saker till sin spets för att dissa andras åsikter. Kul teknik!”

Svar: Javisst, och när du blir stor kan du också starta en blogg och använda tekniken.

 1. Emma skriver:

  fantastiskt svar!

 2. Anne skriver:

  Cecilia: Visst har jag ett jobb som tar det mesta av min tid. Men bara på kul så har jag också en blogg – inga dagens outfits! Inga djupare grubblerier heller faktiskt. Men du är naturligtvis välkommen att läsa det jag skriver om du vill: http://sweetspicystings.blogspot.com/

 3. Det kan också vara så att Anne inte har tid att blogga ty hon kanske jobbar med något annat än att marknadsföra sig själv. Visserligen hade det varit roligt att läsa en blogg där någon bloggar om något annat än att blogga. Någon som har ett tips om en sådan blogg?

 4. Anne skriver:

  Nej, jag tror jag står över det, du gör det så bra.. När jag blir stor ska jag bli lyhörd och tolerant mot andras åsikter istället.

 5. ja det känns som att det är poängen med en blogg. att få uttrycka precis vad man tycker och tänker fritt.

Comments are closed.

LOADING..