Ett sånt där inlägg

Ska vi ta ett sånt där långt inlägg som handlar om lite av varje och som jag inte kan vara säker på att ni uppskattar?

Ja, ett sånt inlägg tar vi.

I går kväll hade jag feber. Jag mådde tjyvtjockt(vem kom på att sjuk är det samma som en fet skurk?)

Joachim gav mig en cocktail av Kalmar FFs bli-frisk-fort-din-överbetalda-jefel-piller och så drack jag kamomill med honung och mjölk.

Klockan 9:09 tog jag tåget till Stockholm och där är jag nu.

I morgon ska jag göra TV.

Hade jag varit hemma nu hade Joachim raljerat en soffa bort ”Göra TV, vadå göra TV? Oooo någon har blivit en stor megastjärna, ojoj haldusingen göra TV, störtlöjligt”

Som när jag använde uttrycket panna när vi filmade med videokameran för fem år sedan, det får jag fortfarande höra. ”Malin, ska jag PANNA med kameran nu?”

Nåväl.

Nu ligger jag i soffan och mår sådär. Jag har feber och Birgitta lagar mat, hon så att säga ”gör mat” som vi säger i mediakretsar.

Jag har köpt kläder på Filippa. Jo, det är sant. Jag har köpt en kjol och en topp. Ni vet nu med fyra år till av ”låtom oss göra de välbeställda lite fetare” så vet jag att min ekonomi är tryggad. Visst är det skönt med ett sådant samhälle? Att veta att så länge jag är frisk och presterar så kommer det att gå så mycket bättre för mig än för de som inte har ett skit. Vilken härlig känsla det är ändå. En moderat känsla i hela kroppen. Jag får lust att gå ut och olla ett kärnkraftverk, så bra känns det. Fuck alla utom mig så att jag kan bygga mitt kapital.

Jag har också köpt tre trosor för två. Inte på Filippa K dock. Priserna på Filippa K är snarare Tag en betala för tre.

Jag gick fram till kassan på Kappahl och frågade om de sålde trosor som täcker stjärtflikarna. Eventuellt så förstod hon inte vad jag menade så jag började rita stjärtflikarna på disken med fingrarna. ”Nej, sådana har vi inte” sa hon. Är det för mycket begärt med en trosa som täcker hela rövjefelen?

Birigtta pratar för sig själv hela tiden, hon har lagat mat i över en timme, men när hon pratar för sig själv lite högre och lite närmare dörröppningen, då vet man att det är dags.

Efter maten ska jag få kaka och te.

Puss.

 1. koi80 skriver:

  Underbart underhållande :D

 2. Carina skriver:

  Så jefla bra kommentar, tror jag ska sno den rakt av och lägga up på min Fb-sida (delen om moderaterna alltså)

 3. Erika skriver:

  Hahahahahaha! Så jävla rolig är du! ”olla ett kärnkraftverk…” . Jag älskart.

 4. anna skriver:

  jag håller med dig malin. jag röstade inte heller på det som är BÄST FÖR MIG OCH MIN PLÅNBOK, jag vill att ALLA ska få en dräglig tillvaro innan jag tänker på migmigmig. att veta att reinfeldt och hans vänner fixar skattesänkningar för sig och sina familjer samtidigt som människor ute i landet är sjuka och lever på existensminimum… nej, det gör för ont i hjärtat att tänka på. och jag har inte ens någon övertygad politisk tro, jag har hoppat mellan både parti och block i de senaste valen, men nu får det faktiskt vara nog. nu måste folk börja ta hand om varandra. och om det är så svårt att tänka på sina medmänniskor så borde man åtminstone tänka på sin egen karma. what goes around…

 5. Julia skriver:

  HAHAHA! Olla kärnkraftverk. O stjärtflikar, vem har inte letat efter såna trosor? eller är det jag som har för fet röv. Jag gapskrattade framför datorn iallafall.

Comments are closed.

LOADING..