Dagens krönika

Här

 1. Therese skriver:

  Hej Malin.Jag har för första gången trillat in i din blogg och måste säga att jag tycker att dina krönikor är helt UNDERBARA. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Att du blir påhoppad av många för dina ord hoppas jag att du tar med en klackspark. Alla kan inte tycka lika om allt. Jag tycker att de krönikor jag än så länge läst varit helt fantastiskt beskrivande av min egen vardag och mina egna tankar. Jag är också trebarnsmamma och om jag verkligen följt din blogg supernoga hade jag säkert också hittat ett och annat att lägga in mitt veto mot, men både du och jag (som lever med ett zoo i våra hem) varken orkar eller vill eller har möjlighet att lägga ner så mycket tid i någon annans blogg. Eller hur *skrattar*!?!?

 2. Mia skriver:

  Menar du Malin att dagmammor egentligen borde kallas djurskötare, inte dagbarnvårdare?

 3. Ellen34 skriver:

  Tänkte bara skriva att det var en kul krönika, men nu måste jag också säga att jag inte alls håller med Tanten :)Den här krönikan har ju precis ingenting med att göra med Malins åsikter om varannanveckasmamma. Jag varit föräldrarledig och också tyckt det känns som spa att gå till jobbet. Och fast jag är varannanveckasmamma nu kan jag fortfarande tycka det är spa att vara på jobbet mot att vara hemma. Herregud vad mina barn kan vara jobbiga ibland (ganska ofta)! Men herregud vad jag längtar efter dem när de är hos sin pappa. Längtar till och med efter dem när jag är på spa på jobbet :)Hejja Malin!

 4. Tanten skriver:

  Nää Malin!! Din åsikt här i krönikan rimmar illa med dina ”påhopp” på varannanveckasmamman som också njöt av friheten! Nu verkar du ha bytt åsikt…..

Comments are closed.

LOADING..