Att hålla en unge

Haha! Jamie Oliver håller inte nacken. Så här blir det när man har fler än två barn. Från och med tredje barnet släpper man på det mesta. Får Jamie Oliver ett femte barn kan jag garantera att han går och handlar hållandes ungen i foten. När Lasse var sex månader bar lilla honom i huvudet och det gick bra ändå.

Jamies son kanske får nackskador för livet men han lär inte bli fet på pommes frites i alla fall. Och det är ju ändå viktigast i samhället för att bli accepterad. Du skall icke bli fet på pommes frites, du ska se ut som ett.

Jamie_1292005b.jpg

  1. karin08 skriver:

    haha, han ser allt lite sliten ut. Och fyra barn, jag har fullt upp med två. Men det måste kännas väldigt speciellt att få en pojke när man har tre tjejer innan, undras just varför de ger sina barn så konstiga namn? vem vill komma vid 30 års ålder och säga, tjena jag heter BUDDY BEAR, han lär ju byta namn så småningom.

  2. emma skriver:

    alltså, nu har jag suttit och läst igenom hela din blogg och kommit fram till att jag är lite hemligt kär i dig.bara så att du vet.(obs! jag är ingen galen stalker, lovar)

Comments are closed.

LOADING..